Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak az örökké...

Mit csináljak az örökké pasizó anyámmal?

Figyelt kérdés
Alapból kicsi a korkülönbség köztünk,én 20éves vagyok,ő 37.szinte minden este azt látom/hallom hogy jobbnál jobb huszonéves pasikat hoz a házunkba. Nekem meg összesen egy kapcsolatom volt. De emellett teljesen jó anya, van egy öcsém akinek mindent megad, velem is így van, napközben itthon dolgozik, közös programokat szervez nekünk de estére megvadul. Bevallom kicsit féltékeny is vagyok rá, 37 évesen 25-26nak néz ki. Ezt a pasizó mániáját szerintetek valahogy le tudom neki állítani?
2015. aug. 14. 12:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Miért állítanád le? Felnőtt vagy, vedd tudomásul, hogy neki is vannak vágyai, amiket szeretne megélni. Ha irigy vagy rá, menj csajozni te is.
2015. aug. 14. 12:24
 2/17 Janka néni ***** válasza:
72%

Mi az, hogy leállítani? Mégis mit képzelsz magadról?

Nincs más programod 20 évesen, mint anyádat kritizálni.

e végül is elismered, hogy csak savanyú a szőlő.

Oidipusz meg üdvözöl.

2015. aug. 14. 12:32
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Nincs hozza semmi kozod, miert irigyled mastol a boldogsagot?

Koltozz el, ugyis nagykoru vagy, akkor majd nem kell nezned )

2015. aug. 14. 12:36
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Menj vele pasizni, legalább ellesel tőle néhány fogást (már ha lány vagy:-)). A te problémád valószínűleg a kisebbségi komplexusodból adódik, pedig nem kéne rá féltékenykedned, előtted 20 évesen még rengeteg lehetőség van, neki meg eléggé behatárolt már ez az időszak, hadd élvezze ki, ha ez a szíve vágya, egyébként meg mindent megtesz értetek. Ha egyedül nevelt benneteket, jó ideig nem lehetett alkalma bulizásra, amikor kicsik voltatok.

Szerintem el fog ez múlni, pláne ha találkozik valaki korához illő, normális pasival, aki alkalmas hosszabb távú kapcsolatra, a huszonéves legénykékkel csak szórakozik.

2015. aug. 14. 12:39
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Mivel anyukád téged 17 évesen szült soha nem volt alkalma kiélni magát. Szerintem is hagyd hadd csinálja...

17 évesen neked adta az életét, feladva a fiatalságát... Az a minimum, hogy most jópofát vágsz hozzá bármennyire is nem tetszik!

2015. aug. 14. 13:06
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Én elköltöznék, így csak elveszi az önbizalmadat, meg nem is lesz soha. Totál ki fogsz készülni
2015. aug. 14. 13:36
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
Add meg az elérhetőségeteket, mert én hajlandó vagyok téged is meg anyukádat is partiba vágni, akár egyszerre is, ha úgy kívánjátok!
2015. aug. 14. 13:55
 8/17 anonim ***** válasza:
39%
Kérezkedj be te is 3-asba, ha anyád ilyen bevállalós és nem kispályás, hogy kamaszokkal jár össze, akkor mond neki passzoljon le egy fiút neked is, vagy amikor végzett anyádnál, átmegy veled pajzánkodni.
2015. aug. 14. 14:04
 9/17 anonim ***** válasza:
41%
hármasban tudod milyen kóser??? Próbáld ki!
2015. aug. 14. 14:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Miért akarod leállítani?

Nagyon fiatalon szült, egyedül felnevelt 2 gyereket, had éljen már egy kicsit :)

2015. aug. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!