Különköltözöm 17 évesen. Milyen papírokat kell intéznem? A későbbiekben hogy alakul ezután az anyámmal a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Több minden közrejátszik a döntésemben. De ez végleges.
Kíváncsi lennék arra, hogy aki volt hasonló helyzetben, annak később hogy alakult a szüleivel a kapcsolata.
Milyen gyakran találkoztak, kezdetben haragudtak-e, a viták száma változott-e, stb
2015. aug. 8. 13:38
1/23 anonim válasza:
Semmit
Ha már iskolába nem jársz és képes vagy magad eltartani akkor semmi nem kell szerintem. Habár lehet hogy albérlethez kell aláírás de ezt meg kell kérdezni.
2/23 A kérdező kommentje:
Még gimnazista vagyok, szeptemberben kezdem az utolsó évemet.
2015. aug. 8. 14:02
3/23 anonim válasza:
Szülői engedély megvan? Ez a legfontosabb.
4/23 A kérdező kommentje:
Ha menni akarok, nincs olyan ajtó és zár, ami engem itt tartana.
2015. aug. 8. 14:07
5/23 anonim válasza:
Bejelenteni a suliban a lakcimvaltozast. Meg ha meg van akkor olyan lakcimkartyat csinalatss.
Az, hogy hogyan alakul a kapcsolatod a sziuleiddel, toletek fugg. Mindenesetre latogass haza amikor kedved van es ha kerik. Es unnepekkor.
6/23 anonim válasza:
Ez nagyon vagány, hogy nincs olyan ajtó meg zár, ami otthon tartana, de kiskorúként nem költözhetsz el a szüleid beleegyezése nélkül!
8/23 anonim válasza:
Ajtó meg zár valóban nincs, de a rendőrség az már valami, nem? :D
9/23 anonim válasza:
De most ha a szulei megengedik, miert ne??
10/23 A kérdező kommentje:
Az anyám nem rángatna vissza. Meg szerintem az elég gáz anya-lánya kapcsolat, ahol az anya csak a rendőrség segítségével tudja a lányát a házban tartani.
2015. aug. 8. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!