Különköltözöm 17 évesen. Milyen papírokat kell intéznem? A későbbiekben hogy alakul ezután az anyámmal a kapcsolatom?
Több minden közrejátszik a döntésemben. De ez végleges.
Kíváncsi lennék arra, hogy aki volt hasonló helyzetben, annak később hogy alakult a szüleivel a kapcsolata.
Milyen gyakran találkoztak, kezdetben haragudtak-e, a viták száma változott-e, stb
Tok mindegy, hogy gaz-e, a lenyeg, hogy megteheti.
Szoval en az egesz tervezgetest azzal kezdenem, hogy leulok vele es megbeszelem a koltozest.
Csak mondom de az albérlet kb havi 60-70e. + a rezsi még ha össze is költöztök számíthatsz kb 40-50e forintra amit fizetni kell + kaja.
Ha kiszámolod akkor ez úgy durván 12-15 nap munka (diák minimálbérrel)
A probléma hogy egy hónapban olyan 8 nap hétvége van. Ergo suli idő után is be kellene vállalnod párszor 8 órát hogy csak az albérlet meglegyen.
"Meg szerintem az elég gáz anya-lánya kapcsolat, ahol az anya csak a rendőrség segítségével tudja a lányát a házban tartani."
Az tényleg elég gáz kapcsolat - tudom, mert anyám is mondott ilyeneket - de szeintem az is elég gáz, ha valaki 17 évesen nem érti meg, hogy csak 18 éves korától élhet önállóan, addig nem.
Amúgy fogadni mernék, hogy a kérdező nem önállóan akar élni, hanem fiú van a dologban, s szerintem hozzá költözne.
Nem, nem költözök össze senkivel. Alkalmatlan vagyok hosszabb távon normális emberi kapcsolatokra.
Azt, hogy egy hónapban mennyibe kerül az életem, felesleges számolgatni. Nem diákmunkából élek.
Ezek szerint nem a szülőkkel van a probléma.
Képzelem milyen az a nem diákmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!