Hogyan értessem meg anyámmal, hogy én másképp reagálok az alloholra, mint ő?
16/F vagyok.
Anyám nem tudom, hogy csinálja, de őt már egy pohár bor vagy egy doboz sör megüti. Ha elmegyünk valahova és megkínálnak pálinkával vagy egy doboz sörrel, akkor azonnal könbe szól, hogy szó se lehet róla, mert befogok rugni,meg alkoholista leszek.
Ha a haverokkal iszok, akkor 3 doboz sör után sem szoktam berugni vagy ha hárman megiszunk egy üveg bort attól sem. Ezt azért nem nagy rendsterességel csináljuk mex havi 1x-2x.
De ha ezt anyámnak elmomdanám, akkor agyon is verne.
Nekem ténykeg nem az a célom, hogy anyám tömje belém az alkoholt, csak nem értem, hogy miért tiltsa anyira, mintha valami drog lenne.
Nem hisztizek.
Csak az fura, hogy ha valahol megkinálnak, akkor miért kell rajta röktön kiakadni.
De rohadt álszentek az emberek, édes istenem. 16 évesen gyakrolatilag a hülye nem tudja csak ma egvenni magának az alkoholt, nehogy azt meéslje itt bárki, hoyg ő szigorúan 18 éves kora után ivott egy pohár sört és onnantól soha többet semmi alkohol... Idióták.
Normális, egészséges embernek semmi baja nem lesz 2-3 sörtől egy kis jókedven kívül, ha rendesen evett előtte és nincs fizikailag kimerülve, nem beteg.
Kérdező: az anyád a tipikusan mindent jobban tudk másnál típus, hagyd rá. Vagy ez vagy keményen balhézol vele, hogy ne magából induljon már ki.
Miért álszentség az, ha valaki nem engedi a kiskorú gyerekének, hogy családi körben alkoholt fogyasszon?
Ettől még nem hülye a szülő, tudja, hogy máskor, máshol, ha akar a gyerek képes leinni magát,
de ettől függetlenül miért álszentség az, ha a jelenlétemben nem hagyom, hogy igyon?
Ráadásul töményet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!