Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nem tudom anyámmal...

Tényleg nem tudom anyámmal elfogadtatni sehogy, hogy nem vagyok hetero?

Figyelt kérdés

Bár jellemzően a fiúk és a férfiak jönnek be, ritkábban egy-két nőnemű egyénhez is képes vagyok vonzódni (mind szexuálisan, mind lelki síkon). Jelenleg is egy lányt szeretek, és úgy érzem, csak hazudnék magamnak, ha abban próbálnék reménykedni, hogy idővel majd kinövöm a dolgot. Az édesanyámmal való kapcsolatom inkább jó, mint rossz, de nem annyira elmélyült, hogy minden örömömet és bánatomat meg akarjam osztani vele. Ennek ellenére nem gondolom, hogy a biszexualitásom olyasmi lenne, amit egy életen át elhallgathatok előle. Szívesen elmondanám neki, mi a helyzet, csakhogy ő meg van róla győződve, hogy a homoszexualitás minden formája beteges, és a mai fiatalokat csak a média tartja agymosás alatt. Ma is kijelentette a "meghitt" családi beszélgetésünk közepette, hogy se biszex fiút, se lányt nem vihetnék haza, de nem is tart attól, hogy ilyet teszek, mert én szerencsére *normális(...) vagyok.:D Mellesleg van egy meleg (férfi) kollégája, őt meglepő módon el tudja fogadni, ezért merek valamelyest reménykedni abban, hogy egy nap talán engem is el fog. Csak fogalmam sincs, hogyan hozhatnám fel neki a témát, és hogyan érjem el, hogy ne higgyen "agymosott" divatkövetőnek. Ti mit tennétek?

17/L

2015. jún. 20. 13:59
 1/7 anonim válasza:
76%

el kel tudd érni hogy külön élj anyádtól. ha jársz vkivel ak nyilván közösen igyekeztek ezt megoldani. szeritnem ez a megoldás. én nem már megszoktam h nem élek a szüleim eredeti elvárásai szerint mivel az elvárások mellé segítséget nem igazán kaptam, vagy mondjuk pár bíztató szót se semmihez. szoval nem mondom h a helyedben, de én az én szüleim véleményére cseppet nem lennék kiváncsi ha nem tetszik nekik a párom. az h a helyedben mit tennék arrol nem tudok mondani mert nem írtál eleget. csinálhattok csajos nállatok alvósdit is. és éjfél tájt megujjazátok egymást amikor már muterod alszik. ha alapos vagy és nem keltesz feltünés, nem hagysz bizonyítékot, megbizonyosodsz arrol h ne derüljön ki akkor nem fogsz aggódni se a leleplezés miatt.

de az kicsit fura h fejedbe rágja h nem vagy leszbi és normális vagy. mint 1 be programozás... nem találkozott már a holmijaid között gyanús leszbikusságra utaló dolgokra? pl facebookodat nem nézi? v bármi?

2015. jún. 20. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy titkolózni pont nem akarok, az lenne a cél, hogy végre tisztázni tudjam ezt anyámmal. Persze ha ez nem sikerülne, kénytelen lennék a tudtán kívül folytatni a kapcsolataim, de ez csak vészmegoldás. Elköltözni egyébként sem mostanában fogok, nem járok senkivel, szóval nincs akivel közös erővel építhetném a jövőt.

Nem tudom, miféle holmi utalhat leszbikusságra. Nem, nem nézegetek pucér nőcis magazinokat, ha erre gondolsz.:D Természetesen a facebookomat sem postolgatom csak úgy tele melegjogi aktivizmusról szóló cikkekkel, és nem is kommentálom félreérthetően a lányok fotóit. Mellesleg ezzel a "te normális vagy" dologgal sem csak úgy a semmiből állt elő, hanem valahogyan szóba került a fiatalok szexualitása, és annak a kapcsán. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem gyanít semmit.

Köszi a választ.

2015. jún. 20. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
a homoszexualitás mostanában tényleg divat lett a kamaszo között(több oka is van főleg önmagukat nem tudják elfogadni stb.)de persze ez még nem zárja ki hogy valaki ne így szülessen.Én mindig ilyenkor azt ajánlottam ismerőseimnek, hogy várjon pár évet és ha még mindig így érez akkor bizony ő meleg és a szülő fogadja is el.
2015. jún. 20. 17:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom, ez a kutyát se fogja meggyőzni, de nem tartom túl valószínűnek, hogy csak a divatszellem hat rám. Mindig is megvetettem a magukat trendből biszexnek/melegnek vallókat, a bulikban egymással részegen smárolgató csajokat (a valódi leszbikusokat nem). Már-már görcsösen ügyeltem rá, hogy én még véletlenül se legyek ilyen. Azt is egy félévbe telt beismernem magamnak, hogy márpedig tényleg szerelmes vagyok, ám ezúttal nem fiúba. De úgysem mostanában fogok leülni megbeszélni ezt a családdal, szóval sanszos, hogy akár évek is eltelnek addigra.

Köszi neked is.

2015. jún. 20. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Más dolog erről "úgy általában" vélekedni, és más, ha a saját gyerekéről van szó valakinek. Valahogy távolabbról kellene elindítanod, és olyasmiket megbeszélni, hogy mitől lesz valaki hetero? Ha őszintén bele gondol anyukád, ki kell mondania, hogy azért nem tesz semmit az, aki olyan, csak úgy egyszer érezni kezdi. Akkor meg a biszex, vagy leszbikus is ugye így van vele...

Esetleg próbálkozhatsz olyannal is, hogy hallottál egy ilyen ismerősről, nem mer az anyukájával beszélni, szegény lány, de rossz lehet neki, stb.

Sok sikert!

2015. jún. 20. 20:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt szerintem ki fogom próbálni, csak szedjem valahogy össze a bátorságom.:D
2015. jún. 20. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

17 évesen ez még nem fix. várj vele egy kicsit(ami igazából sok).

20éves korod körül fixálódik.

és akkor majd érzed,hogy mi a szitu komolyan akkor mondel.

2015. jún. 21. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!