Mit csináljak az örökké pasizó anyámmal?
Ne akard leállítani, inkább tanulj az ő esetéből. Mikor ő annyi idős volt, mint te, már 2 gyereket gondozott, és elhiheted, az hatalmas munka és felelősség. Neki nem volt ideje bulizni, pasizni, élni. Neked van, csak nem élsz vele, de ez a te döntésed.
Inkább örülj annak, hogy fiatal anya létére normálisan felnevelt benneteket (nem lépett le idő előtt, mert gyakran történik ilyesmi a túl fiatalon szült lányoknál), megvárta, míg felnőtök, és most kezdi élni az életét.
Ha féltékeny vagy, (ergo irigy anyukád életmódjára), akkor ne őt akard megváltoztatni, hanem te változtass magadon. Szerintem nem tiltaná meg neked, hogy jobbnál jobb pasikat vigyél haza. Fiatal vagy, élj, ennyi.
A többiek nem értenek meg. Ez tényleg egy hatalmas probléma. Csak egy megoldás van:
1. Megvárod hogy hazahozzon egy pasit.
2. Elkábítod őket.
3. Fogsz egy láncfűrészt és az öcsédnek is adsz ( ha nem bírja el akkor kisbaltát)
4. Te anyádat az öcséd a pasiját darabolja fel.( fürdőben )
5. Zsákolás, takarítás.
6. Másnap éjfélkor mikulásruhában dobd a zsákokat a legodegesítőbb szomszéd kéményébe.
7. Irány Dél-Amerika.
VAGY beszélj vele a problémádról.
Felülnék a triciklire :D
Viccet félretéve: felnőtt nő, ne akarj beleszólni a magánéletébe. Inkább örülj, hogy nem egy besavanyodott vénlány.
Bemutatja őket az öcsédnek, egyáltalán találkozik velük a gyerek? Neki jelent ez bármilyen problémát, apaképet keres bennük, vagy helyén kezeli a dolgot?
Értem a problémádat, viszont nem vagyok biztos benne, hogy az öcséd tényleg tragédiaként éli meg, vagy erkölcstelenséget fog ebből tanulni. 7 évesen sem hülyék a gyerekek, simán el lehet magyarázni az ő szintjükön a helyzetet, ez viszont anyád dolga. Felteszem, sokat foglalkozik az öcsivel, írtad, hogy mindent megad neki. Ne vetítsd ki rá a saját féltékenységedet, nem kell 20 évesen ennyire besavanyodni, így nem csoda, ha neked alig van kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!