Anyámmal haragban vagyunk a ronda viselkedése ellenére.
Ennek ellenére kapjon tőlem karácsonyra valamit?
1/20 A kérdező kommentje:
fúúúú nagyon hülyén írtam. szóval: anyámmal haragban vagyunk mert nagyon rondán viselkedik velem.
Ha nem őszintén jön, akkor felesleges.
Csak azért, mert ez a szokás, ne.
2009. nov. 26. 13:19
Legyen nálad otthon valami apróság,ha beállítana valami szánom-bánom fejjel,akkor ne kerülj kellemetlen helyzetbe.Inkább a tesódra költs,és vigyázz rá:)
2009. nov. 26. 13:34
Csak akkor vegyél valamit,ha szeretetből veszed, azért tényleg ne,hogy szokás. Tesódnak vegyél és ha ők hanyagolják szegényt,te ne tedd,hívd át magatokhoz, ne érezze magát egyedül.
2009. nov. 26. 14:38
Szerintem használd ki a karácsonyt mint lehetőséget a helyzet javítására. Vegyél valami csekélységet, olyasmit, ami által beszélgetést lehet kezdeményezni, és próbáld kifejezni, mennyire hiányzik neked, és hogy nincsen anyukád gyakorlatilag... Esetleg így: Anya, tudod mit szeretnék karácsonyra? Mit? Egy anyukát!
Hát, nem mondom, hogy sok esélyed van, de próba cseresznye.
2009. nov. 26. 23:19
6/20 A kérdező kommentje:
hát én még annyira haragszom rá,hogy valahogy igy nem lesz kóser.mamám azt erőszakolja,hogy én(!) kérjek bocsánatot,mert ne hagyjam egyedül a szeretet ünnepén. pedig ő lopott meg.... én megmondtam szóbaállok vele ha keres,de egy hónapja felém se szagol.
hát esetleg vehetsz neki valami nagyon kis apróságot (pl egy csokit) de inkább a tesódnak adj ajándékot. Szóval akkor most a pasiddal laksz?
2009. nov. 27. 10:13
8/20 A kérdező kommentje:
igen párommal élek már egy pár hónapja...nagyon szeretjük egymást a 13éves korkülönbség ellenére:)
A bocsánatkérés rögeszme, nem old meg semmit. Viszont próbálj valahogy közeledni..., ha tudsz...igen, vegyél valami hasznos élelmiszert, pl. egy csoda barna kenyeret, vajkrémet és valamit még...., vagy ha nem jó az ötlet, vegyél néhány szép konyharuhát.
2009. nov. 29. 21:49
Anyádat megajándékozhatod egy gesztussal is, annak is örülne. Ha már "nem anyád", hanem akit fentebb leírtál, akkor a gesztuson felül (pl. üdvözlőlap) minden másért kár fáradni. Öcsédnél már inkább.
A mamát meg kérdezd meg, ha most meglopnád őt, akkor a karácsony miatt ő menne érte hozzád bocsánatot kérni, vagy csak így más kárára vannak ilyen ötletei?
2009. dec. 1. 10:03
Kapcsolódó kérdések: