Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámmal haragban vagyunk a...

Anyámmal haragban vagyunk a ronda viselkedése ellenére. Ennek ellenére kapjon tőlem karácsonyra valamit?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok.anyám megszállott netező,dohányos és lusta.fél éve elköltöztem mert elegem lett,viszont párommal akkoris segitettük anyagilag,egész nyáron. aztán volt egy hisztije,meglopott,és azóta(kb 1 hónap) nem beszélek vele,ősem keres. mégis nem tudom vegyek e neki valamit karácsonyra? nem tervezünk meglátogatni sem bár csak két utcányira lakik.(van egy öcsém aki vele és a pasijával él és akit elhanyagolnak...nemmondom szép szülő...na mind1)
2009. nov. 26. 13:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia, az ilyen nem szülő….egy anyának az életben feladatai vannak, amit maximálisan el kell látnia.
2009. dec. 1. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy meglopott anyukád? Hogyan? Pénz kellett neki cigire és/vagy piára? Iszik is?

És min vesztetek ennyire össze, hogy még a karácsony se elég ahhoz, hogy kibéküljetek?

2009. dec. 1. 13:42
 13/20 A kérdező kommentje:

én voltam az,aki csinált mindent,mig ő számitógépezett napközbe-mikor elköltöztem feljelentgetett,megzsarolt,megfenyewgetett...aztán amit kölcsön adtunk neki gépet mikor szükségünk lett volna rá,kijelentette,vigyük el ha tudjuk.üvöltözik szarik a világra stb....

ma kaptam a hirt,hogy műtétje lesz. felhivott mikor gyakorlaton volta,és monda.teljesen elzáródott az epevezetéke.és elkezdett nekem magyarázni,hogy kéne segitenbi öcsémnek mert ő nem tud mert nem érti a matekot...mikor tudja hogy énse tudom....ajjh...

azthiszi mert műtétje lesz ezzel minden megoldódik? a lelkiismeret nem segit...

2009. dec. 1. 13:49
 14/20 A kérdező kommentje:
és mindezt 1 hónap után
2009. dec. 1. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Értem. Semmi sem oldódik meg. Nincs jó megoldás, ugyanis. Öcsédre vigyázni kell, mert könnyen rossz útra térhet - de hiszen még te is gyerek vagy 16 évesen, vagyis inkább félúton a felnőttlét felé, de nem ez lenne a normális, hogy egy 13 évvel idősebb férfival élj miközben megoldod anyád helyett az életét és neveled az öcsédet is. Családsegítővel nem próbálkoztatok? Apukáddal mi történt? Elváltak?
2009. dec. 1. 14:19
 16/20 A kérdező kommentje:
dehogynem próbálkoztunk...és az mit csinált?anyámat védte,szegénynek milyen rossz volt 16 évig a piás apám mellett. az hogy ott gyerekek voltak,ááá az nem számitott...
2009. dec. 1. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Aha. Ördögi kör. Igen, meg lehet érteni anyádat is, hogy tönkrement az élete, hagyta tönkremenni, nem volt elég bátorsága, hogy időben változtasson. Csak hát egy sérelmekkel teli gyereknek azzal jönni, hogy értse meg az anyját és azt a helyzetet, amiben éveken át rosszul érezte magát... hát igen, megértem, hogy úgy érzed, a családsegítő sem segít.

Mégis, a békesség jobb, az elfogadás, a megértés fontos lépés abban, ha azt szeretnéd, hogy jobb legyen mint eddig volt. Megoldani kell, nem elmenekülni a helyzet elől. Kívánok hozzá elég erőt.

2009. dec. 1. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Nagyon önző embernek tűnik az anyukád. Hasonlít az enyémre :(

Én nem erőltetném az ajándékozást,kivéve ha ez anyukádnak esetleg fontos. De vajon számít-e neki az ajándékod? (Természetesen a gesztusra gondolok,nem egyébre.)

2009. dec. 1. 15:52
 19/20 A kérdező kommentje:
persze max az számitana ha 100ezer ftot adnék neki....semmi egyéb nem...
2009. dec. 1. 19:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Fájni fog amit írok, de anyukádban nincs szeretet.S ő nem is anya, ha ilyeneket tesz.Hihetetlen, de vannak olyan emberek akik olyan mintha nem is emberek lennének.Ezekhez semmilyen módon nem lehet közelíteni, a szívükhöz eljutni,sehogy sem!Sajnos az van, h ő ilyen, s próbálj a pároddla külön életet élni különben felőrlődsz.
2009. dec. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!