Anyámmal haragban vagyunk a ronda viselkedése ellenére. Ennek ellenére kapjon tőlem karácsonyra valamit?
Hogy érted, hogy meglopott anyukád? Hogyan? Pénz kellett neki cigire és/vagy piára? Iszik is?
És min vesztetek ennyire össze, hogy még a karácsony se elég ahhoz, hogy kibéküljetek?
én voltam az,aki csinált mindent,mig ő számitógépezett napközbe-mikor elköltöztem feljelentgetett,megzsarolt,megfenyewgetett...aztán amit kölcsön adtunk neki gépet mikor szükségünk lett volna rá,kijelentette,vigyük el ha tudjuk.üvöltözik szarik a világra stb....
ma kaptam a hirt,hogy műtétje lesz. felhivott mikor gyakorlaton volta,és monda.teljesen elzáródott az epevezetéke.és elkezdett nekem magyarázni,hogy kéne segitenbi öcsémnek mert ő nem tud mert nem érti a matekot...mikor tudja hogy énse tudom....ajjh...
azthiszi mert műtétje lesz ezzel minden megoldódik? a lelkiismeret nem segit...
Aha. Ördögi kör. Igen, meg lehet érteni anyádat is, hogy tönkrement az élete, hagyta tönkremenni, nem volt elég bátorsága, hogy időben változtasson. Csak hát egy sérelmekkel teli gyereknek azzal jönni, hogy értse meg az anyját és azt a helyzetet, amiben éveken át rosszul érezte magát... hát igen, megértem, hogy úgy érzed, a családsegítő sem segít.
Mégis, a békesség jobb, az elfogadás, a megértés fontos lépés abban, ha azt szeretnéd, hogy jobb legyen mint eddig volt. Megoldani kell, nem elmenekülni a helyzet elől. Kívánok hozzá elég erőt.
Nagyon önző embernek tűnik az anyukád. Hasonlít az enyémre :(
Én nem erőltetném az ajándékozást,kivéve ha ez anyukádnak esetleg fontos. De vajon számít-e neki az ajándékod? (Természetesen a gesztusra gondolok,nem egyébre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!