Mit tegyek anyámmal? Szerintetek normális ahogy bánik velem?
16 eves vagy, nagyon fiatal a szexualis elethez (szerintem, 28 eves vagyok), ertheto ha nem szeretne ha egyutt aludnatok.
Ez meg: " majd én eldöntöm hol a határ" hat, nem, amig nem vagy felnott (nem csak fizikailag) addig nem tudsz helyes dontest hozni, egy alkoholizalo tini nem tud felelossegtaljes donteseket hozni.
Az anyudnak van igaza, bármennyire is fájó pont neked.Képzeld el,ha becsuszik egy gyerek, ilyen fiatalon tönkre is tetted az életed.Inkább örülj,hogy törõdik veled és imád.
Hány 16 éves irja itt,hogy senki sem törõdik vele.
Ráérsz még "nagy fiuskodni".Ha most nem ébredsz fel,akkor a késõbbiekben lehetnek bajaid, pl.alkohollal.
16 évesen 1-2 sört sem kéne innod. nem véletlen 18 év a korhatár. Egyszer jönnél csak haza piásan...
Én sem engedném, hogy 16 és 15 évesek együtt aludjanak. Ész megáll!
Nem Kérdező, egyáltalán nem normális ahogy anyád bánik veled... nem csodálom, hogy apukád lelépett...
De egyet jegyezz meg, a szabadságot ritkán adják ajándékba, kezdd el kiharcolni magadnak... ha a barátnődéknél nyugodtan lehettek együtt, akkor legyetek ott együtt... és kész. Először persze tombolni meg hisztizni fog, aztán majd szépen megszokja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!