Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek anyámmal? Szerintet...

Mit tegyek anyámmal? Szerintetek normális ahogy bánik velem?

Figyelt kérdés
Hát nagyon durva ahogy nevelni próbál. 16 éves fiú vagyok, kevesebb mint 4 hónap múlva 17 leszek. Van egy barátnőm, aki kevesebb mint 1 hónap múlva lesz 16. Nem sokára 3 hónapja vagyunk együtt, már rég bemutattam szüleimnek meg ő is övéinek, és már sokat voltunk egymásnál. Múlt hét pénteken szerettünk volna együtt aludni, szülei simán megengedték hogy náluk aludjak, kedvesek a szülei, főleg muterja , nagyon aranyos nő. Erre én anyám meg megtultja hogy együtt aludjunk!!!!! Azt se engedi hogy ő aludjon nálunk. Megkérdeztem hogy ez most miért jó, azt mondja hogy még fiatal vagyok, kiskorú, amíg nem vagyok 18 ne is gondoljak ilyenekre. Uramisten!!!!!!! De most nem értem este mit tudnánk csinálni amit nappal nem???!!! Most ha mi b4szni akarunk ugyanúgy megtehetjük nappal is... a másik meg hogy ma gépen játszottam a dead triggerrel, egy lövöldözős játék, ő meg odajön és elkezdi te most embereket ölsz? Mutasd csak mivel játszol! Mondom neki ez modt komoly? Most komolyan megtiltod egy mindjárt 17 éves gyereknek hogy lövöldözős játékokkal játszon? És azt mondja hogy csak aggódok.... te jó ég ki kellett lépnem és megvárni hogy elmenjen hogy folytathassam. Nem csak ez a 2 ilyen dolog van, rengetegszer be tud égetni mások előtt is. Nagyon nem érzem vele jól magam, nagyon nem!!!!! Apával el vannak válva, de apához nem költözhetek mert tanyán lakik és érdekes lenne a bejárás így a városba. Nem bírom már mellette!!!!!! Egyébként nem lennék csúnya fiú, jól is öltözködök, nem vagyok papucs se, de így hogy ilyen anyám van hát így csoda hogy van barátnőm, még jó hogy őt nem érdekli hogy anyám úgy kezel mint egy 7 évest, exem még úgy egy szűk éve nálunk aludt anyám meg megmondta hogy nem alhatunk egy ágyban, ő fent az emeleten, én lent a földszinten. Hát ez qrva égő volt a pofámról lesült a bőr!!!!! 1 hónap múlva dobott is a csaj és megmondta a szemembe hogy egy anyuci pici fia vagyok!!!! Annyira szégyelem anyámat. Lányok előtt is úgy le tud járatni hogy kedvem lenne fejbe lőni magam a szégyentől. Én nem így szeretném leélni a fiatal koromat 😢 :'( nem merek vele mutatkozni nyilvánosan mindig félek hogy beéget pl osztálytársaim előtt vagy akárhol. Utálok így élni. Papot akar nevelni belőlem vagy mit akar???? Ja és meg is mondta hogy ne feküdjünk le barátnőmmel amíg ilyen fiatal vagyok. El is hiszi hogy ebben is majd rá hallgatok. Ja inni se enged haverjaimmal buliba is mindig mondja hogy be ne rúgjak max 1-2 sör. Uramisten ki az aki buliba azért megy el hogy megigyon 1 doboz sört????? Jó nem szoktam hányásig inni, vigyázok, de majd én eldöntöm hol a határ, tényleg sose szoktam rosszul lenni de nem fogja fel hogy ismerem én magamtól is a mértéket... remélem valaki tud valami jó tanácsot adni. Normális ez szerintetrk ahogy bánik velem??? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. szept. 16. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%
Röhej, hogy nullára lepontozták azt, akinek helyén van az esze...
2015. szept. 17. 19:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Eskü nem én pontozgatok le
2015. szept. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!