Szerintetek ez normális, vagy tényleg nekem kellene elgondolkodnom magamon, ahogy a szuleim mondják?
Nem normális a kiakadásuk. Semmi rosszat nem tettél. Miért ne lehetnél 21 évesen bármennyit is a barátoddal?
Talán a szüleid még kislánynak tartanak és úgy is kezelnek.
nem normális. felnőtt nő vagy , miért ne lehetnel a baratoddal? fontosabb nekik, hogy mit mondanak a pletykas vénasszonyok, mint a te boldogságod?
mert ahogy ertelmezem az a bajuk, hogy más mit gondol, hogy te mész hozzajuk. régen tudod ez tabu volt, abban az időben a férfi járt a lanyos hazhoz udvarolni, de ott se lehettek kettesben. nyilván aki ebben nőtt fel annak nehéz feldolgozni, hogy ma már rendesen van fogamzásgátlàs és nem szégyen ha te vagy a baratodnal..
Teljesen ugyanez van velem is, nem tudom mi ment a szülők agyára.. bezzeg ők ennyi idős korukban...
Én úgy érzem hogy nincsen velünk baj, ez csak a szülők hülyesége hogy jajj, ki mit gondol.. mondd nekik hogy ha már ennyire akarják összeházasodtok, hogy ne érje szégyen a házat :DD lenne nézés, egyből nem szólnának többet érte, hidd el :D
21/L
Amennyiben a barátod megfelel a normáknak úgy: Erre mondják, hogy nem minden szülő alkalmas a gyereknevelésre.
Érzelmi zsarolás elég szemét dolog.
Nem veled van a baj, hiszen a leírtak alapján te egy az életet komolyan vevő fiatal nő vagy. Dolgozol, komoly párkapcsolatban élsz. Innentől kezdve pont leszarom mások véleményét (akinek nem tetszik). A barátod átjár hozzátok? Néha ő is nálatok töltheti a hétvégét, nem? Ha szülők ellenzik és nincs normális indokuk rá, akkor spontán buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!