Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal? Kikészít

Mit csináljak anyámmal? Kikészít

Figyelt kérdés

Elegem van anyámból.Mindenért kritizál, nem hagy békén,és közli, hogy 'így neveltelek?!'.Mindig is magas gyerek voltam, ma 185 cm vagyok,és korábban is mindig első voltam a tornasorban...És ezért az idegenek is többet vártak tőlem, a felvételin(8 osztályos gimibe járok)is azt hitték,hogy eltévedtem és a 4 osztályos felvételihez mentem véletlenül szóbelire, pedig ahhoz nincs is...És még a saját édesanyám már 10 évesen mondta, hogy felnőtt vagyok, és mindenért lecseszett, amikor nem is tudtam, mit csináljak...És akkor mondja hogy ennyi idősen már meg kéne tudnia csinálnia...És ha azt hiszi,hogy további lecseszésre van szükségem, akkor csak szóba hozza, hogy n szerinted ez mennyibe kerül?! és erre apám, aki sóher, odajön, és ő folytatja...Ezek után most már felmegyek a szobámba, és bezárkózok.elegem van és nullának érzem magam, pedig eddig mindig kitűnő agy jeles tanuló voltam.6-ban a technikatanárunk hirtelen röpit íratott velünk, amin az oszt.átlag 1.5 lett.Én 3-ast írtam és semmit sem tanultam.Az a tantárgy elég nagy szívás volt,mert nem volt hozzá termünk.És erre itthon anyám"téged ne az érdekeljen, hogy a többieknek rosszabb lett, és hogy képzeled azt, hogy azt mondod ,hogy erre nem lesz szükséged??Hetedik osztályban tanulj meg mindent!!!Ne szelektálj, tudod mit?Holnap ezt ki fogom tőled kérdezi..."amikor az ofőm azzal tömte a fejemet ,hogy próbáluk meg eldönteni, mivel akarunk foglalkozni....Szerintetek mit csináljak?

14/L

2015. okt. 23. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem először próbálj meg értelmesen fogalmazni, mert én végigolvastam, de egyetlen dolgot sem tudtam belőle kihámozni. Össze-vissza, értelmetlen katyvasz amit írtál.
2015. okt. 23. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Tanulj, bírd ki nyolcadik végéig és középsuliba menj olyan helyre, ami elég messze van és kolis lehetsz. Ilyen magassággal remélem, sportolsz valamit, az is egy jó pont az iskolai felvételiken.
2015. okt. 23. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem bántásból, de én sem értettem ebből a halmazból semmit. Mintha "szófosásod" lenne. Írsz a nagy semmiről..Fogalmazd át
2015. okt. 23. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Dolgoztál már életedben 1 percet is, hogy csak így lesóherezed faterodat?
2015. okt. 23. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ilyen volt, míg egyszer vissza nem szóltam neki, hogy igen, ilyennek nevelt, remélem elégedett a munkájával és jó lenne, ha magába nézne. Igaz, jóval idősebb voltam, mint te mire ehhez összeszedtem magam. Azóta csöndbe van, sőt néha már idegesítő ahogy a kedvembe akar járni.
2015. okt. 23. 18:28
 6/7 KakiMatyi99 válasza:

Szedd őssze a leggyakoribb beszólásaikat, amikkel b*sztatnak téged és találj ki rájuk frappáns kitérő válaszokat, aztán éles helyzetben dobd be. Jól fogsz szórakozni rajta, ahogy elfüstöl az agyvizük az idegtől!

Tedd meg, amitől félsz,

s a félelmed eltűnik.

2016. nov. 9. 09:03
 7/7 anonim válasza:

Hozdd össze egy pasival aki kielégíti az agyban!!!!!!!!!

Vagy lepd meg egy élethű diloval!!!!

100% lenyugszik.

Az is fontos, hogy érezze becsülöd őt, és hálás vagy neki. Ne gondold, hogy köteles arra tisztítja a ruhád.

Köszönd meg, ha eléd teszi a kaját, dicsérd őt, akkár a haját, főztjét.

Egyszóval, az anyukád nem a cseléded, becsüld, szeresd, mert nem mindig lesz veled, úgyanis halandók vagyunk.

A másik a szex. Durván kötőzkődővé válik a nő, ha nincs orgazmusa.

2016. nov. 9. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!