13 éves vagyok és nagyon rossz a kapcsolatom az anyámmal és nem bírom tovább undorodok tőle. Kiskorom óta nagyon érzékeny vagyok . Nem felelek meg neki. Ver. Vagdosni kezdtem magam mit csináljak?
még az éjszakákat is végig sírom és nem csak miatta hanem az osztályomban is én vagyok a rossz köuéppontja...
még a védőnővel is elkellett beszélgetnem mert a tanárom észrevette...
#1, és #3 ti 2 k.$csög troll vagytok, mi van ha tényleg komoly a kérdés? Sok észkombájn...
Hát, ha ennyire csipkés lelked van, sokat nem tudok segíteni, én már rég ellenállást mutattam volna valamilyen formában.
Szólj a védőnőnek vagy egy tanárodnak, hogy szeretnél pszichológushoz menni, neki kiöntheted a lelked, és segíteni fog.
Ezt a vagdosást meg fejezd be. Vicces és szánalmas, amikor valaki ezzel próbálja felhívni magára a figyelmet és sajnáltatni magát. Segíts magadon! Olyan dolgot keress (pl. sport, olvasás, bármi), amiben örömet találsz mindennek ellenére.
Ez a vágdosas eléggé nagy hulyeseg....
Hagyd abba, sird ki magad es kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!