13 éves vagyok és nagyon rossz a kapcsolatom az anyámmal és nem bírom tovább undorodok tőle. Kiskorom óta nagyon érzékeny vagyok . Nem felelek meg neki. Ver. Vagdosni kezdtem magam mit csináljak?
még az éjszakákat is végig sírom és nem csak miatta hanem az osztályomban is én vagyok a rossz köuéppontja...
még a védőnővel is elkellett beszélgetnem mert a tanárom észrevette...
Ezt a vagdosósdit anno én is eljátszottam magammal, hülyeségnek tartom, hogy ne bírnád abbahagyni. Valahogy máshogy kell levezetned a felgyülemlett feszültséget, mondjuk intenzív sporttal.
Sajnos ennyi infó alapján nemigen tudunk segíteni, ha a védőnővel beszélgetsz, akkor mondd el neki a problémáidat, hogy esetleg külső segítségre van szükséged, mert egyedül nem tudod megoldani és (ha igaz), a szüleid segítségére nem számíthatsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+magam
Úgy látszik most ez a divat. Lassan már arra kapja fel a fejét az ember, ha egy tini nem vagdossa magát, akkor mindenki körbeállja és csodálkoznak, hogy ez meg hogy lehet, mi a baja, miért nem csinálja, miért lóg ki a többiek közül..
Én csak egy idézetet másolnék most ide, ha érted:
"Jobb a pszichológusnál sírni, mint a pszichiátrián vigyorogni"
Ha idegi alapú problémád van, akkor kérj segítséget, mielőtt késő lesz.
Szia. Én is 13 éves vagyok (lány).
Ha van kedved írj rám itt gyakorin privátba. Én is voltam már úgy, hogy vagsostam magam.:(
Szia!Azt hittem ezt a kérdést én írtam ki,mert minden stimmelt.Én is azt tudom ajánlani,mint sokan mások,ha gondolod,írj rám,beszélgessünk :)
Én sem mertem megnyílni még anya előtt,de hidd el,egyszer muszáj sorra kerülnie annak is.Addig légy erős,kitartást :) Az ilyen emberekből lesznek később a legnagyobb harcosok.Fel a fejjel :)
Egy sorstárs.
Hülyegyerekek, miért kell oltanotok szerencsétlent?Lehet hogy tényleg komoly kérdés, jó hogy azt nem mondjátok neki hogy ölje meg magát! -.-
Ha apuddal vagy nagyszüleiddel jóba vagy, akkor javaslom menj hozzájuk lakni, vagy tőlük kérj segítséget, a vagdosás tényleg nem megoldás, ne magadat hibáztasd azért mert anyád egy idióta!Az osztálytársaidat meg vagy verd péppé de úgy hogy foguk ne maradjon és akkor egy életre megbánják hogy beugattak, vagy válts sulit.Az iskola pszichológust is megkeresheted akár.
Szivasd, ahogy csak tudod, indirekt, palástolt módszerekkel.
Törleszd az adósságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!