Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani az anyámna...

Nem merem elmondani az anyámnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Nem is "kellene" elmondanom?

Figyelt kérdés

Nem fogom megtartani.

Ez alapból olyan téma, amit az ember nem szívesen oszt meg másokkal. De itt még az is közrejátszik, hogy a nővérem a férjével kb. 2 éve próbálkozik és még mindig nem jött össze nekik a baba. A tesóm anyukámnak panaszkodta ki magát legutóbb és eléggé kiborult ő is, mert nagyon szeretne unokát. És tartok attól, hogy ezért elítélne, esetleg elmondaná a testvéremnek.

Alapjáraton mindent megbeszélünk, de ehhez nem tudom, hogy állna hozzá.

2015. okt. 9. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
90%

Ha elmondot, akkor családi perpatvar lesz belole. A tesod meg tuti haragudni fog rád, megromlik koztetek a viszony.

Sajnos ezt egyedul kell meglépned.

28N

2015. okt. 9. 15:27
 52/77 anonim ***** válasza:
34%
52-es, a jó ég mentsen meg az ilyen végtelenül buta, naív, elvakult emberektől mint te vagy.
2015. okt. 9. 15:29
 53/77 anonim ***** válasza:
38%
Az írásaidból egyértelmű,hogy nem az az ember vagy aki sokat rágódik a múlton és határozott is vagy! Nyugodtan elvetetheted a babát,téged nem fog kísérteni ez később se!Sőt ebből a pár sorodból konkrétan sugárzik,hogy ha megtartanád akkor nagyon rosszat tennél mind a kettőtökkel! Mondjuk a hűtlen pasid megérdemelné,hogy fizessen élete végéig:)
2015. okt. 9. 15:37
 54/77 anonim ***** válasza:
79%

52-es, kicsit isten-szindróma, hogy megmentenéd egy gyerek életét.

Azzal, hogy valaki megszületik, nincs megmentve. Rengeteg gyerek él az országban, akik éhesek, fáznak, rossz körülmények közt élnek. Nekik segíts. Az az életmentés, ha már a motivációd a saját egód.

2015. okt. 9. 16:00
 55/77 anonim ***** válasza:
44%

"Mert nem a minimálbér szintjéhez vagyok szokva"

Na, itt hánytam le tőled a monitort. Menj gyorsan el az országból, nem kell ilyen embertelen ember ide. Anyádnak meg mondj annyit, pá és kész.

2015. okt. 9. 16:15
 56/77 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a babát AKARTA a kérdező,és anyagilag sem lenne probléma,az apa fizetné a gyermektartást,tehát nincs szó olyanról,hogy éhezne,szenvedne a kicsi...
2015. okt. 9. 16:19
 57/77 anonim ***** válasza:
79%
De nincs szüksége mentegetésre. Másoknak van.
2015. okt. 9. 16:21
 58/77 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! Én csak kérek tőled, nem utasítalak.

Kérlek, ne vetesd el.

Engem 5hónapos terhesen elhagyott a gyerekem apja, azóta a nap óta nem láttam. Nagyon sokat szenvedtem, de megszültem a lányomat és soha senkinek oda nem adnám semmi pénzért. Most egy éves. A legcsodálatosabb lény a világon. Egy az egyben úgy néz ki, mint én. Egyedülálló anya lettem, sokkal kevesebb a pénzem, mint volt, de már nem az a lényeg, hogy magamnak mit veszek, hanem neki.

Küzdelmesek voltak az első időszakok, hogy nem volt segítségem, meg akartam halni.

De az idő mindenen segít.

Most itt alszik mellettem, fogja a karom és horkol.

Nem akarok már bulizni, pasizni. Majd idővel biztosan.

Most puszilgatni akarom a pici testét. Ő én vagyok. Ha elvetettem volna, magamat öltem volna meg.

Az a pici baba nagyon fog szeretni téged! És ő mindig ott lesz veled, a pasik Jönnek-mennek. De ő egy biztos pont lesz az életedben. Ő egy darab belőled.

Kérlek szeresd és hagyd hogy boldoggá tegyen! Adj neki életet! Megéri

28/N

2015. okt. 9. 16:30
 59/77 anonim ***** válasza:
32%

58-as, mert neked bejött az élet, logikusan azt a következtetést vonod le, hogy a kérdezőnek is be fog jönni?

("Egy az egyben úgy néz ki, mint én." - Már megint az önimádat.)

2015. okt. 9. 16:42
 60/77 anonim ***** válasza:
75%

ezt a kérdezte a kérdező:

"Ti kelnétek majd hozzá az éjszaka közepén?

Ha szórakozni mennék este, akkor jönnétek rá vigyázni? "

Erre írtam azt,hogy én szívesen megtenném ha erre van szüksége :) Aki ilyen helyzetbe kerül igenis segítségre szorul,nem így tervezte ezt az egészet a Kérdező!

Szerintem másokon segíteni nagyon jó dolog,az az érzés ami azután eltölt hogy segíthettem más(akár idegen) emberek életét akár csekélységgel is (lehet ez egy mosoly,vagy akár az hogy átadom a helyet a BKVn,vagy segítesz felvinni egy idős hölgy holmiját a buszra és még sorolhatnám,segíteni bármikor,bárhol lehet),az a hála,boldogság ami az arcukon,szemükben van ilyenkor az embereknek az felbecsülhetetlen!Nem gondolom hogy ez beteges lenne,de ha az én azt sem bánom.

2015. okt. 9. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!