Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani az anyámna...

Nem merem elmondani az anyámnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Nem is "kellene" elmondanom?

Figyelt kérdés

Nem fogom megtartani.

Ez alapból olyan téma, amit az ember nem szívesen oszt meg másokkal. De itt még az is közrejátszik, hogy a nővérem a férjével kb. 2 éve próbálkozik és még mindig nem jött össze nekik a baba. A tesóm anyukámnak panaszkodta ki magát legutóbb és eléggé kiborult ő is, mert nagyon szeretne unokát. És tartok attól, hogy ezért elítélne, esetleg elmondaná a testvéremnek.

Alapjáraton mindent megbeszélünk, de ehhez nem tudom, hogy állna hozzá.

2015. okt. 9. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

Ne Ti mondjátok már meg, hogy megtartsam-e, vagy sem.

Majd Ti küldtök pénzt, ha arra lesz szükségem?

Ti kelnétek majd hozzá az éjszaka közepén?

Ha szórakozni mennék este, akkor jönnétek rá vigyázni?

Ugye, hogy nem. Tehát semmi beleszólásotok nincs ebbe.

A párommal együtt akartunk gyereket, nem egyedül szerettem volna.

Szüljek gyereket egy olyan országba, ahonnan világ életemben menekültem csak azért, mert itt él az anyám, aki majd támogat? Ugyan kérlek.

Ahogy leérettségiztem, elköltöztem innen és sosem voltam itt azóta huzamosabb ideig, most sem tervezem itt tölteni a telet.

"a normális férfi szívesebben ismerkedik egy lányanyával, mint egy tetteinek következményét nem vállaló nővel. "

És ezt honnan tudná meg BÁRKI? Nem így kezdem majd az ismerkedést.

2015. okt. 9. 14:11
 32/77 anonim ***** válasza:
38%

Kislány, ha nem tettél volna fel egy kérdést, ami abból a szempontból problémás, hogy igazából mindenre van válaszod, eldöntött tények, és nem is akarsz megtudni semmit, akkor nem is osztottak volna ennyien > most nem kéne védekezned.

Válaszom: tégy úgy, ahogy neked jó.

2015. okt. 9. 14:13
 33/77 anonim ***** válasza:
29%
"az embrió nem ember" egész pontosan hány hetes terhes is vagy?mert aki a hasadban növekszik a 8. héttől nem embrió hanem egy magzat(a teste és a szervrendszerei is kifejlődnek!)!mivel 4 hét mire megtudod hogy terhes vagy+ te még repkedtél is jobbra-balra felteszem nem lehet túl korai stádiumban a terhességed...ő igenis egy aprócska,érző,védtelen EMBER aki csak rád számíthat!Megértem a te érveidet is természetesen,és azt is hogy most mennyire felzaklatott lelki állapotban vagy,de kérlek gondold át mit teszel!!!
2015. okt. 9. 14:13
 34/77 anonim ***** válasza:
32%
Nem így kezded, de kiderül. Az igazságnak az a természete, hogy előbb-utóbb kiderül. ÉS a ha később- megundorodnak tőled, mert még hazug is vagy. Egyébként az arcodra lesz írva, hogy ilyen vagy, hogy attól fosol 25 évesen, hogy fel kell éjszaka kelni egy kisgyerekhez. Ez még 16 évesen elgurul, de 25 évesen retardált jellemre vall.
2015. okt. 9. 14:16
 35/77 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, tévedsz, az a baba a hasadban nagyonis ember.

"Úgy gondolom, hogy egy anyának mindig is a gyermeke a legfontosabb"

Rosszul gondolod, vannak anyák, akiknek nem a gyermekük a legfontosabb. Te épp most készülsz csatlakozni ehhez a "klubhoz". Ha tetszik neked, ha nem, anya vagy. Az is maradsz, legfeljebb egy halott magzat anyja leszel, életed végéig. Nem akarlak szidni, becsmérelni, a dacos válaszaidból X kilóméterről is kitűnik, hogy fáj ez neked. Sok erőt kívánok a lelki feldolgozáshoz, biztosan nem lesz könnyű.

2015. okt. 9. 14:21
 36/77 anonim ***** válasza:
36%
Ha csak ezen múlik isten bizony felkelek neked éjszaka,és vigyázok rá akár minden este,ha Budapesten vagy környékén szeretnél maradni!!!Ezt teljesen komolyan mondom!Ingyen és bérmentve egy rossz szó nélkül mosolyogva ott leszek!!! KOMOLYAN MONDOM!
2015. okt. 9. 14:23
 37/77 anonim ***** válasza:
15%
Pedig a nővérednek odaadás a legjobb megoldás. Szerintem örülne neki, nert lehet hogy nem is lehet saját gyereke, és neked se úgy kéne leélni az életedet, hogy kinyirattad saját gyerekedet.
2015. okt. 9. 14:25
 38/77 anonim ***** válasza:
25%
Hidd el egészbéletedben kísérteni fog a dolog, ha van egy csöpp kis szíves is. Sose tudod neg milyen lett volna stbstb. És nem kérek leugatát, mert csakis a te érdekedben mondom!
2015. okt. 9. 14:29
 39/77 anonim ***** válasza:
63%

Jesszusom, sok gyerekb___zi.

Én se akarnám annak a férfinak a gyerekét megtartani, aki átba___szott nem akarnám hogy rá emlékeztessen valaki egy életen át főleg ha a gyerekkel tartani is akarja az apa a kapcsolatot. 25 éves lesz még lehetősége olyan valakit találni akivel gyereket vállalhat, nem ilyen egy boldog család hogy egyedülálló anyaként vállal gyereket ilyen csalódás után.

2015. okt. 9. 14:39
 40/77 anonim ***** válasza:
30%

Normális férfiak sokkal szívesebben ismerkednek egy egyedülálló lestrapált anyukával, mint egy lelki sérült egyénnel. Vagy mint egy olyan egoistával, aki inkább elpusztítja a saját magzatát, hogy azt hazudja magának, hogy majd boldog élete lesz egyedül egy idegen országban.

Az meg, hogy az a bajod, hgy éjszaka fel kell hozzá kelni, az nonszensz. Mert ha együtt maradtok az apjával, akkor ő kelt volna fel szoptatni?

Ha kérdezel, miért hurrogod le azt, aki válaszol? Ja, hogy nincs kérdésed, csak valami önigazolást keresel kétségbeesetten. Ha sokan vannak, akik nem értenek egyet a véleményeddel, akkor forduljon meg néha a fejedben, hogy nincs teljesen igazad.

2015. okt. 9. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!