Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani az anyámna...

Nem merem elmondani az anyámnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Nem is "kellene" elmondanom?

Figyelt kérdés

Nem fogom megtartani.

Ez alapból olyan téma, amit az ember nem szívesen oszt meg másokkal. De itt még az is közrejátszik, hogy a nővérem a férjével kb. 2 éve próbálkozik és még mindig nem jött össze nekik a baba. A tesóm anyukámnak panaszkodta ki magát legutóbb és eléggé kiborult ő is, mert nagyon szeretne unokát. És tartok attól, hogy ezért elítélne, esetleg elmondaná a testvéremnek.

Alapjáraton mindent megbeszélünk, de ehhez nem tudom, hogy állna hozzá.

2015. okt. 9. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:

Nem ismertek.

Igen, lehet, hogy a padlón leszek egy ideig. De majd felállok, ahogy mindig is tettem. És újra megépítem a boldogságomat. Nehéz lesz, de tudom, hogy menni fog.

ma 14:23

És majd ha elfogynak a tartalékaim, akkor majd fizeted az életünket is? Mert nem a minimálbér szintjéhez vagyok szokva és akkor, ha gyerekem lesz, bizony felélem azt a pénzt, ami a számláimon van.

Nem fogok Magyarországon maradni sem gyerekkel, sem gyerek nélkül.

ma 14:25

A legjobb megoldás? Mégis kinek? Mert nem nekem, az biztos.

Szenvedjek X hónapig, menjen tönkre a testem, majd adjam oda másnak, mintha csak egy pár cipő lenne?

És később tegyek úgy, mintha a nővéremék gyereke lenne?

A férje hallani sem akar az örökbefogadásról, szóval nem csak szerintem gáz ez az ötlet.

Az abortusz nem gyilkosság.

2015. okt. 9. 14:42
 42/77 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy adja a nővérének a gyereket hol éltek ti valami brazil szappanoperában? Sajnálatos hogy a tesója nem tud teherbe esni de az ő baja, fogadjon örökbe valaki mástól és ennyi ha annyira kell neki egy gyerek.
2015. okt. 9. 14:42
 43/77 anonim ***** válasza:
91%
Hát én rohadtul nem örülnék, ha a húgom oda akarná nekem adni a számára "feleslegessé vált" csecsemőjét, mi ez a baromság? Az nem egy bőrtáska, hogy nekem nem kell mégsem, de tessék tesó, fogadd el... :D Komolyan, gyerekek írogatnak ilyeneket?
2015. okt. 9. 14:52
 44/77 A kérdező kommentje:
Ezt én sem tudom, mégis hogy gondolták.
2015. okt. 9. 14:53
 45/77 anonim ***** válasza:
17%

nem,sajnos pénzügyileg nem tudnék segíteni,sajnálom :( és ha nem itt tervezed az elkövetkező néhány évet akkor sajnos a gyermeknevelésben sem tudok segíteni,pedig teljesen komoly az ajánlatom,ha mégis meggondolod magad és úgy alakul azért keress fel privátban nyugodtan!Ha mégis úgy döntesz megtartod a babát és bármi kérdésed lesz,majd fordulj hozzám nyugodtan akár külföldről is,remélem addigra mire (esetleg) megszületik meg lesz a megfelelő szakmai tudásom hogy tudjak válaszolni minden felmerülő kérdésedre.

Egy első éves csecsemő- és kisgyermeknevelő szakos hallgató

19/N

2015. okt. 9. 15:04
 46/77 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

Én nagyon abortuszellenes vagyok, de adott helyzetben talán ez a legegyszerűbb megoldás.

Viszont javasolnám, hogy mondd el anyukádnak. Neked most ugyanúgy szükséged van a (lelki) támogatására, mint a tesódnak. Megcsaltak, átvertek, és nem mered egyedül bevállalni a babádat. Ha ezek után anyukád még téged osztana ki, akkor az régen rossz lenne. Drukkolok, hogy hamar talpra állj.

2015. okt. 9. 15:06
 47/77 anonim ***** válasza:
62%

Komolyan, akiket ennyire felcseszi, hogy egy ismeretlen nem szül meg egy gyereket, az vagy:

- Buta. Nem sértésből, ti is biztos ismertek őszintén buta embereket, kicsit naivak, nem gondolkoznak előre.

- Szült, de nem akkora buli a babóca, mint a Kiskegyed ígérte, ezért dögöljön meg a szomszéd tehene is.

- Nem akar gyereket, de nem mer kiállni önmagáért a családjával, társadalommal szemben, és megint csak a szomszéd tehene.

2015. okt. 9. 15:10
 48/77 anonim ***** válasza:
81%
:DD mi lenne ha szülnél magadnak egy gyereket 47-es? ne másért akard lenyúlni főleg hogy ő nem akarja megtartani.
2015. okt. 9. 15:10
 49/77 anonim válasza:
76%
Jogos a kérdező részéről hogy el akarja vetetni,ha nincs apja egyedül nevelje föl vagy mi?!?Kiváncsi lennék ilyen helyzetbe,ki/mit csinálna.Mások életébe könnyű beleszólni,meg meg mondani hogy mit csináljon..25éves azt csinál amit akar! Egyébként az volt a kérdése hogy elmondja az anyjának vagy ne,nem az hogy elvetesse vagy meg tartsa!
2015. okt. 9. 15:23
 50/77 anonim ***** válasza:
45%

Kedves #49!

Ha a válaszod hozzám szólt,elmondom hogy nem "felcsesz" hanem elszomorít ez a szituáció!

Kedves #50!

Remèlem egy napon én is anya lehetek majd,köszönöm a szép kívánságot,ez életem legnagyobb álma,de egyelőre egyrészt egyedülálló vagyok,más részt mivel még nem keresek,így nem tudnék eltartani egy saját gyermeket :( Először szeretnék egy diplomát szerezni,és egy szerető párt találni

Sajnos egy kicsit félreértettél! A Kérdező határozottan kijelentette hogy nem adná örökbe a babát,azonban egyedül nem érzi úgy,hogy kész van felnevelni egy gyermeket,ezért ajánlottam fel,hogy ingyen vigyázok rá szívesen bármikor,ha Ő esetleg pihenni,szórakozni vagy dolgozni szeretne.Örömmel megtenném a tudatért,hogy megmentettem egy kicsi életet.

2015. okt. 9. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!