Hogy mondjam meg, hogy otthagyom az egyetemet, mert terhes vagyok?
Másodéves vagyok az egyetemen, de a baba miatt abbahagyom. Viszont félek a szüleim, legfőképpen az apám reakciójától. Mindig is én voltam a szemük fénye, akikre a legbüszkébbek voltak és a mai napig mesélik mindenkinek, hogy milyen sikeres és ambiciózus vagyok. Nem szeretném, hogy erre az egészre úgy gondoljanak, hogy tönkretettem az életemet és a későbbiekben emiatt ne szeressék a saját unokájukat.
Már többször próbáltam elmondani, pl. ma este is, mikor náluk vacsoráztunk, de sosem sikerült. Pedig már szeretnék túl leni rajta.
Én szülőként hasonló esetet éltem meg. Terhesség nem volt, de a lányom abbahagyta a teológiai egyetemet mert megismerkedett egy férfivel interneten, aki 29 évvel idősebb volt nála. A lányom sürgősen hozzá költözött. Jó messzire tőlünk.
Sírtunk-ríttunk, de megbocsátottunk.
Házasság lett, unoka is van, túléltük.
Minél előbb elkezdődik a cirkusz, annál hamarabb vége lesz. Javasolt szöveg: Anya, apa, én most el szeretném halasztani a tanulmányaimat egy időre, mert nagyon nem tudok koncentrálni. Szerintem úgyis megbuknék minden vizsgán, és gondolom nem akarjátok hogy feleslegesen kínlódjak. .....Itt kérdezni fognak, és az már úgy könnyebb...... Igazán tiszta szívből kívánom, hogy ne tartson sokáig a dühöngős mosolyszünet. Mert szerintem egy-két hónap lesz. De tudd, hogy neked kell majd közeledni, apa-anya névnapja, szülinapja, karácsony, valami úgyis segít majd.
Csak ügyesen, sok sikert!!!! Nálunk két hónap teljes elzárkózás volt. Nem vettük fel a telefonját, nem kerestük, sírtunk feldolgoztuk, megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!