Hogy mondjam meg, hogy otthagyom az egyetemet, mert terhes vagyok?
Másodéves vagyok az egyetemen, de a baba miatt abbahagyom. Viszont félek a szüleim, legfőképpen az apám reakciójától. Mindig is én voltam a szemük fénye, akikre a legbüszkébbek voltak és a mai napig mesélik mindenkinek, hogy milyen sikeres és ambiciózus vagyok. Nem szeretném, hogy erre az egészre úgy gondoljanak, hogy tönkretettem az életemet és a későbbiekben emiatt ne szeressék a saját unokájukat.
Már többször próbáltam elmondani, pl. ma este is, mikor náluk vacsoráztunk, de sosem sikerült. Pedig már szeretnék túl leni rajta.
Ha eddig egy nő se dolgozott a családodban, akkor miért gondolod azt, hogy a szüleid szerint elcsesznéd az életed? Hiszen a családotokban mindenki csak szül és kitartott és akkor most te is erre az útra lépsz.
Az írásodból amúgy is lejön, hogy az egyetemet muszájból csinálod, hiszen te igazából tenyészkancának születtél.
Ha ennyire tudod, hogy mit és hogyan akarsz az életben, akkor mit kérdezősködsz itt?
Olyan határozottan reagálsz hát akkor állj a szüleid elé, és mondd el, hogy mi a szitu.
gondolom pont azért voltak büszkék mert azt hitték te nem csak egy kitartott nő leszel.
de ahogy írtad, nincs problémájuk azzal ha valaki otthon lógatja a lábát, szóval mondd meg nekik egyszerűen
"Hogyhogy mit fogok csinálni?
Amit eddig is, csak egyetem nélkül. "
Szóval semmit....nagy karrier!
De nem értem, ha nálatok ez szokás, akkor miért nem mered elmondani? :D
Vagy kamu, vagy nagyon buta vagy.
Ha nálatok mindenki így csinál, akkor mit izgulsz?
Akkor te is normális vagy, a szüleid gratulálnak majd és kész. Akkor miért ne szeretnék az unokát?
Lebuktál a saját kamudban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!