Hogy mondjam meg, hogy otthagyom az egyetemet, mert terhes vagyok?
Másodéves vagyok az egyetemen, de a baba miatt abbahagyom. Viszont félek a szüleim, legfőképpen az apám reakciójától. Mindig is én voltam a szemük fénye, akikre a legbüszkébbek voltak és a mai napig mesélik mindenkinek, hogy milyen sikeres és ambiciózus vagyok. Nem szeretném, hogy erre az egészre úgy gondoljanak, hogy tönkretettem az életemet és a későbbiekben emiatt ne szeressék a saját unokájukat.
Már többször próbáltam elmondani, pl. ma este is, mikor náluk vacsoráztunk, de sosem sikerült. Pedig már szeretnék túl leni rajta.
Cuki vagy ezzel az egyszerre csakvegy dolgot akarsz csinálni témával, csak egy baj van,hogy ha most otthagyod,akkor többet ne álmodozz egyetemről. Emaitt a felfogás miatt. Mert mi lesz később? A gyerek nagyobb, te dolgozol,mert ugye nincs végzettséged,akkor meg azért nem fogsz tanulni.
És rájössz,hogy a baba mellett sok dolgot meg tudtál volna csinálni,ha akartad volna.
Menj levelezőre és csináld végig!
Ti miről beszéltek? :D
A vőlegényemmel nem olyan az anyagi helyzetünk, hogy adósságunk legyen, vagy hogy nyomorogjunk a későbbiekben.
Nem akarok a baba mellett tanulni és kész. Szerintem ezt nem az oldal felhasználóinak kellene eldöntenie. Ez a párommal megbeszéltük és maximálisan egyetértettünk abban, hogy semmi hátrányunk nem lesz ebből. Eddig sem dolgoztam és boldogan megéltünk.
a vőlegényed most jól keres. de mi van, hogyha később rosszabb állása lesz? vagy ha megunja, hogy te évtizedekig otthon ülsz és mindent alád kell rakni? olyanrol nem is beszelek, hogy mi van ha szét mentek?
de ha ki akarod szolgáltatni magad, akkor hajrá, jó úton jársz! biztos nehéz elhinni, de a többi válaszoló segíteni szeretne, mert esetleg nagyobb élettapasztalauk van a munka világában. szerintem is fejezd be az egyetemet, ha nem akarsz később kozmunkaskent 320/oraert dolgozni
:-) oké,akkoe ne tanulj!
Végülis a takarítói állást is be kell tölteni valakinek! :-)
A "vőlegényéd"-re meg nem verném magam,mert ő bármikor megpattanhat és akkor fuccs a csodás,rózsaszín,csakbabázok idillnek!
"Eddig sem dolgoztam és boldogan megelunk"
Eddig. Ha apuka holnap lelep, akkor hogy élsz meg boldogan? Nulla vegzettseggel, nulla munkatapasztalattal, gyerekkel?
A vőlegényedet baleset érheti, beteg lehet, megszűnhet a munkahelye. Tehát keresőképtelenné vagy munkanélkülivé válhat.
Ilyen esetben mi a tervetek?
Tudod, nagyon vicces vagy! :-)
Én legalábbis jól szórakozom,hogy micsoda elképzelést vázoltál és milyen anyatigris módjára véded az igazad, közben meg félsz bevallani anyádéknak,hogy megestél!
Gondolom nem fognak örülnü,hisz se kereseted,se végzettséged és még az egyetemet is ott akarod hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!