Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy otthagy...

Hogy mondjam meg, hogy otthagyom az egyetemet, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Másodéves vagyok az egyetemen, de a baba miatt abbahagyom. Viszont félek a szüleim, legfőképpen az apám reakciójától. Mindig is én voltam a szemük fénye, akikre a legbüszkébbek voltak és a mai napig mesélik mindenkinek, hogy milyen sikeres és ambiciózus vagyok. Nem szeretném, hogy erre az egészre úgy gondoljanak, hogy tönkretettem az életemet és a későbbiekben emiatt ne szeressék a saját unokájukat.

Már többször próbáltam elmondani, pl. ma este is, mikor náluk vacsoráztunk, de sosem sikerült. Pedig már szeretnék túl leni rajta.

2015. szept. 12. 20:24
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
48%
sose értettem meg ezt az "első lépések, első szavak" kultuszt... nem tanul meg a gyerek beszélni vagy járni, ha nincs folyton a valagában az anyja?
2015. szept. 15. 08:09
 52/52 anonim ***** válasza:
46%

Minek neked nyelvet tanulni, ha úgysem akarsz dolgozni? Az egyetemet is minek kezdted el? Más elől vetted el a helyet, akinek tényleg kellene a diploma, nem pedig a gazdag csávója fogja eltartani. Azt se értem, mitől sikeres és ambiciózus az, aki büszke rá, hogy még sose dolgozott és nem is akar. Ha ilyen felfogása van a szüleidnek, akkor nem kell félned, még örülni is fognak, hogy ilyen ügyesen felcsináltattad magad.

Másrészt, ha meglesz a baba, utána vissza fogod sírni az egyetemet, és azt fogod kívánni, bárcsak néha foglalkozhatnál mással is, nem csak a gyerekkel.

2015. szept. 18. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!