Nem merem elmondani az anyámnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Nem is "kellene" elmondanom?
Nem fogom megtartani.
Ez alapból olyan téma, amit az ember nem szívesen oszt meg másokkal. De itt még az is közrejátszik, hogy a nővérem a férjével kb. 2 éve próbálkozik és még mindig nem jött össze nekik a baba. A tesóm anyukámnak panaszkodta ki magát legutóbb és eléggé kiborult ő is, mert nagyon szeretne unokát. És tartok attól, hogy ezért elítélne, esetleg elmondaná a testvéremnek.
Alapjáraton mindent megbeszélünk, de ehhez nem tudom, hogy állna hozzá.
Ok, félreértettem, amikor azt írtad, elmúltál 18.
A többi ettől még áll.
"Úgy gondolom, hogy egy anyának mindig is a gyermeke a legfontosabb"
Te magad írtad!
"(Az embrió nem ember.) "
- persze, hogy nem, hát köztudomású, hogy okapi.
A matematikai állítás, miszerint 3 embert boldoggá tennél, te meg tönkremennél hamis.
Te akkor nem mennél tönkre, ha szerelmed gyümölcsét (akarom mondani, az okapit) vállalnád.
Miért lenne nekem jobb és boldogabb életem, ha vállalnék egy gyereket, akit egyedül kellene neveljek és egész életemben a legfájdalmasabb hibámra emlékeztetne?
Mert valljuk be, nem sok férfi kapkod a lestrapált, egyedül álló anyáékért.
Teljes életet szeretnék. Így legalább esélyem lesz a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!