Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem elmondani az anyámna...

Nem merem elmondani az anyámnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Nem is "kellene" elmondanom?

Figyelt kérdés

Nem fogom megtartani.

Ez alapból olyan téma, amit az ember nem szívesen oszt meg másokkal. De itt még az is közrejátszik, hogy a nővérem a férjével kb. 2 éve próbálkozik és még mindig nem jött össze nekik a baba. A tesóm anyukámnak panaszkodta ki magát legutóbb és eléggé kiborult ő is, mert nagyon szeretne unokát. És tartok attól, hogy ezért elítélne, esetleg elmondaná a testvéremnek.

Alapjáraton mindent megbeszélünk, de ehhez nem tudom, hogy állna hozzá.

2015. okt. 9. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
37%

Ok, félreértettem, amikor azt írtad, elmúltál 18.

A többi ettől még áll.

2015. okt. 9. 13:37
 22/77 anonim ***** válasza:
63%

"Úgy gondolom, hogy egy anyának mindig is a gyermeke a legfontosabb"

Te magad írtad!

2015. okt. 9. 13:43
 23/77 A kérdező kommentje:
Igen, miután már megszületett. De ebben a helyzetben nem lenne okos döntés megtartanom.
2015. okt. 9. 13:54
 24/77 anonim ***** válasza:
33%

"(Az embrió nem ember.) "

- persze, hogy nem, hát köztudomású, hogy okapi.

A matematikai állítás, miszerint 3 embert boldoggá tennél, te meg tönkremennél hamis.

Te akkor nem mennél tönkre, ha szerelmed gyümölcsét (akarom mondani, az okapit) vállalnád.

2015. okt. 9. 13:58
 25/77 anonim ***** válasza:
71%
De bakker, akkor mi van, ha 4 hónap múlva derül ki az egész? Akkor egyedülálló anya leszel. Most nehogymár ezen múljon...
2015. okt. 9. 14:01
 26/77 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem min megy itt a vita. Elveteted a gyerekedet, amit nem akarsz anyáddal közölni. Na és? Ehhez minek kellett a gyk?
2015. okt. 9. 14:02
 27/77 A kérdező kommentje:

Miért lenne nekem jobb és boldogabb életem, ha vállalnék egy gyereket, akit egyedül kellene neveljek és egész életemben a legfájdalmasabb hibámra emlékeztetne?

Mert valljuk be, nem sok férfi kapkod a lestrapált, egyedül álló anyáékért.

Teljes életet szeretnék. Így legalább esélyem lesz a boldogságra.

2015. okt. 9. 14:03
 28/77 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Egyrészt nem kell elmondanod. Másrészt igaza van annak, aki azt írta, h EZ AZ a baba, akire vártál. Szomorú dolog, és felháboríto, h akit életed párjának hittél, és akive családot szerettél volna, az ilyen dolgokat tett veled. De erről a baba nem tehet. Ha anyukád annyira szeretne unokát akkor nyilván nem elküldene a búsba, hanem támogatna, persze, érthető lenne a szomorúság is a nővéred részéről, de megintcsak mondom, itt semmiről sem tehet a baba. Nem tudom, érzed- e, h mekkora hatalmat kaptál azzal, h eldöntheted, hogy megszülessen - e az a kis emberke, aki igenis Téged szolitana anyának a családi összejöveteleken...
2015. okt. 9. 14:06
 29/77 anonim ***** válasza:
71%
a normális férfi szívesebben ismerkedik egy lányanyával, mint egy tetteinek következményét nem vállaló nővel. Tudat alatt is a "jóanya" típust keresik, akinek gyermeket nemzenének, még ha azt mondják is, nem akarnak gyereket.
2015. okt. 9. 14:08
 30/77 anonim ***** válasza:
41%
Én minden érvet értek, ami amellett szól, hogy ne tartsd meg. De továbbra is kérdem: ha 3 hónappal később derül ki az egész, mit kezdesz a gyerekkel? Akkor már nem vetetheted el.
2015. okt. 9. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!