Hogyan boldoguljon az ember két gyerekkel?
vki irja le hogy kell egyedül boldogulni az életbe két gyerekkel ha soha semmi se jön össze úgy hogy ne kerüljek pszihiátriára??
Zsarnok lelkileg bántalmazo férj..hogy kilépjek ne vegye el a gyerekeim tettem vmi hülyeséget..lett mhelyem szorgalmammal nincs gond..férjem szeretőt talált.. Ami nekem jo mert ha nehezen is de elment igy nem terrorizál többet..az elején nehezen dolgoztam fel hogy a szeretőről rosszakat hallottam (rossz előélet)és igy házasság alatt egy idegennel kellett elengednem őket nyaralni. Gyámügy mondta nem tehetek semmit..beletörődtem kedvelik a gyerekeim igy már könnyebben elengedem őket..
De a nap 24orájábol ha 20at melózok és itthoni teendőkkel nem érem utol magam..minden ellenem játszik a szakemberek félmunkát végeznek stb.depis vagyok stresszes nem vagyok boldog mert nem jut időm leülni a gyerekekkel játszani.csak a kötelességek vannak takarítás főzés kutya ellátása megvtanulás..robotolok és stresszes vagyok..a gyerekeim csesztetem hogy anya melozik nappal meg éjjel mhelyen és itthon miért nem segítenek..ha megkérem segítsenek akkor meg morgok mert ügyetlenek hisz sose segitettek. Nem olyan lányokat akarok nevelni akik igénytelen rendetlenek..
De apukánál jobb hisz ő a szeretővel meg annak gyerekével lakik..ott mindent szabad..apukának ott sincs semmi dolga van idő a gyerekekre..
Hazajöttek láthatásrol két apuka fotos párnával..na ná ott is anyuka a hibás a gonosz mert visszaküldte ott aludjanak azon én nem akarom apukát nézni minden nap (apuka se vitte a szeretőhöz a családi fotós párnánkat)
Ahhoz hogy melózni tudjak bébiszittert kellett fogadnom Estére..az iskolai étkezés kész vagyon igy a nagynak lemondtam..persze ingyen nem kapunk mert papíron házas vagyok meg papíron velem él a Férjem egy háztartásba..
Senki meg se kérdezte mindenük megvan e a lányoknak iskolakezdésre. Se apuka se anyós senki..
Diszpárna helyett cipőt vett volna nékik..megvettem mindent mindkettőnek venti cipő,torna cipő,utcai cipő..igen most meg majd ha láthatáson a gyerek szétrugja akkor vegyek másikat??
Vennem van a bizonyítási vágy hogy egyedül többre viszem de minden ellenem játszik..az alkalmi munkáim száma megint csökken..a szakemberek felveszik a pénzt fr nem fejezik be a munkát..minden félbe van..én meg ideges vagyok mert a rendet szeretem..a bútorokat senki se segít felhozni a negyedikre hiába a Facebook 400vagy mennyi ismerős ha nincs senki se akire számíthat az ember :(
Nehéz nyugodtnak maradni ilyen ex mellett..ma zaklatott telefonon..hogy miért nem vittem a gyereket orvoshoz a körme végett..nekem nem szolt a gyerek..este nem én hanem bébiszitter van vele..meg fenyegetett hogy mi az hogy 16éves bébiszitter vigyáz a gyerkekre..mondtam mert a tanulok azok akik elvállalják 25ezerért heti 5ször 4,5orát..de mondtam ha ad pénzt kereshetek mást is. Mert kapok kétszer 18ezret. (nem kapom igy maradtunk a kecoba nem az utcára kerültünk 5évig nem fizet)egy cipőt nem vett a gyereknek..persze olvas nyomoz most is utánam ip cim alapján nem lehet az ember anonim mert ő olyan okos..
Szocal kötekedik hogy 16a bébicsősz de az nem volt gobd amikor éjjel melóztam ő meg az alvó gyerkeket a kecoba hagyta mert ment a szeretőjéhez..
Kérdező, bocs, de a rágalmazás ide kiírása szerintem senkit nem fog a te pártodra állítani. Sőt. Ezt a mocskolódást be kellene fejezni. Azért nincs körülötted senki, mert az egymás fikázásától mindenki menekül. Kicsit le kéne szállni a magas lóról. Meg segítséget kérni. nem ciki az. (vagy ha annak érzed, hát szenvedj tovább nyugodtan, és ne kérj)
A volt férjedtől meg egyszerűen el kell határolódni. A kicsik apja? Igen. Attól még el lehet tőle határolódni? Igen. Tök feleslegesen idegesíted magad vele.
Igazából bocs, de az egész kiakadásod megspórolható lenne, lett volna, ha lenne benned egy csepp alázat. A hittérítőnk meg nem arra gondolt, hogy Isten majd bosszúálló ökölként lesújt a volt férjedre.
Te beteg vagy nagyon...
Na ja, cipőt nem vett az apjuk, csak többszázezer ft-os nyaralást.
Utolsongratula..leszarom a nyaralását egy mert ilyen példát lát ebbe nől fel na szeretőt kell tartani stb.nagylesz igy csinálja?? Másik ha nem mondok le a gyerektartásrol akkor utcára kerülök a két gyerekkel..ugyanis ők biztos nem adnának fel mindent munkahelyet szórakozást meg sose ült le a gyerekkel tanulni..
Szoval a hid alatt lennénk ki lett volna segítve a nyaralással??volt hogy amig eggyütt voltunk üres volt a hűtő de kapott drága telefont a gyerek. Egye meg azt mi??ezek a lekenyerezésről szolnak..
Igen minden szálat elvágok nem idegesítem mától magam vele..csak ne zaklasson..számot is lecserélem mert az egyiken elér még..semmi közé hozzá ki a bébiszitter nálunk..de ő egyedül hagyta most anyosnál is őket amiv misén voltak..vagy amikor éjjel aludtak és a szeretőnél volt..
Lehet védeni..
Kitől kérjek segitséget??majd max akkor hagy békén ha én is új életet kezdenék egyszer ..jah ma is azt írta baszasd meg magad akkor lenyugszol..jah hisz ő kötözködik ki a bébicsősz..mé ez Nála divat házasság alatt..nem már nem vagyok vallásos azaz elég hitetlen lettem mert sokmindent elvett isten igy mibe hinnék??de ez más téma..kapcsolatot nyitott lapokkal kell kezdeni..ami hazugságra épül olyan is lesz..meg most jo igy egyedül..
"Utolsongratula..leszarom a nyaralását egy mert ilyen példát lát ebbe nől fel na szeretőt kell tartani stb.nagylesz igy csinálja??"
A gyerekek ebből annyit értenek meg, hogy az édesapjuk foglalkozik velük, elvitte őket nyaralni. Neked is érdemes lenne a pozitívumokat nézni. TE nem tudod nekik megadni, hogy elvidd őket valahova, kikapcsolódjatok, örülnöd kéne neki, hogy az apjuk meg igen.
A nyralásnak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy a férjed megcsalt, elhagyott.
Én sem tartom semmire a férjed jellegű embereket, de őszintén MIRE JÓ NEKED ez a sok harag, gyűlölet? Oké, a férjedtől azt látják a gyerekek, hogy szeretőt kell tartani. És tőled? Azt, hogy üvölteni, hisztizni, gyűlölködni kell, eltaszítani magadtól mindenkit, mindenki ellen uszítani, fröcsögni, káromkodni. Ez szerinted pozitívabb példa??
Elárulom neked, hogy a gyerekeket a ti szexuális életetek k..rvára nem érdekli (névlegesen, hogy a férjed szeretőt tart), az viszont annál inkább, hogy mennyit ordibáltok vagy idegbetegeskedtek. Vedd már észre, hogy nem a férjed viszonya az, ami a gyerekeidnek árt, hanem A TE MAGATARTÁSOD, mert ezt látják egész nap!
"Másik ha nem mondok le a gyerektartásrol akkor utcára kerülök a két gyerekkel"
Senki nem mondta, hogy mondj le róla, épp ellenkezőleg, azt, hogy igényeld minél előbb!
"volt hogy amig eggyütt voltunk üres volt a hűtő de kapott drága telefont a gyerek. Egye meg azt mi??ezek a lekenyerezésről szolnak.."
Ne haragudj, de amíg együtt voltatok is ketten voltatok felelősek a gyerekek ellátásáért. Ha tudtad, hogy a férjed nem vásárol be, kutya kötelességed lett volna neked megtenni, a gyerekek érdekében... szerintem.
"de ő egyedül hagyta most anyosnál is őket amiv misén voltak..vagy amikor éjjel aludtak és a szeretőnél volt..
Lehet védeni.."
Ha az anyóssal vannak a gyerekek, aki történetesen a gyerekek nagymamája is, akkor nem voltak egyedül. Kicsit sem.
Kitől kérjél segítséget? Elsősorban pszichológustól, családsegítőtől, terapeutától.
Apuja anyóssal ment misére a gyerekek full egyedül voltak hagyva egy családi házba..
De ő lovagol a bébiszitteren..
Nem fogok vele törödni ma jo napom volt a lányokkal de az ilyen huzásaival felhúz..ketesztbe tesz..örülök a szeretőnek..ugyanis engem piszok mod fenyegetett..egy ismerős elött mondta majd azt mondom ha elmer menni látleletre hogy lefejelte az asztalt..bezárt a lakásba..hangfelvéttelim voltak hogy kinyir adósságokat csinál nekem..a gyerekek álltak közénk..
És igen lett volna pénzem nekem is nyaralgatni..de spirolok kitudja meddig lesz melóm egyedül minden nehezebb..de eddig boldogultam..és igen ideges voltam vagyok mert sokat terrorizált "ha velem nem mással sem lehetsz"-ahhoz képest nem engedett kilépni gerincesen benőzött a hátam mögött.."tőlem élve nem szabadulsz"..
A nyaram rettegésbe telt..mert eddig el akarta venni a gyerekeket és lehet készül vmire..mert fura igy lemondott róluk vagy ekkora a lila köd.. Mert nem igen keresi őket..meg a mhelyemről hogy kirugat..szoval az egész nyarat végigstresszeltem..és igen igy veszitem el a lányokat..akik nem idegbeteg anyát érdemelnek.. Csak mertem volna elöbb kilépni ..nem itt tartanák..a pszivologus azt mondta a gyermek még nem sérültek..de most a kicsi ugy köhög mint én és nekem a pszihologus mondta az idegi alapon van..mondjuk most nekem nincs ..
Szoval nyaralás ide vagy oda..a könyvcsekket még nem kaptam meg mi an ha nem lett vol a rá pénzem??tavalyelött nem volt..nem kérdezte meg..akkor ha nincs akkor mondja. A gyereknek boccs de ti lenyaraltátok az árát.. Itthoni fizu pl nem bírnám egymagam ezt finanszírozni az tény..pedig magamra nem igen költök..szoval ha nyaraltunk volna most nem lenne könyve..
Most is takarítok éjjel..bevan minden percem táblázva. Gyereket dokihoz a nagynak szülői a kicsinek volt diákot csináltatni tanulni Velük..
Apuka nyugodt??én is az lennék ott sincs semmi dolga a csajnak köszönhetem hogy el vannak látva a gyerekek..amig főz mosogat rájuk apuka tud játszani Velük..bár a kicsi azt mondta neki majdnem két hét után jaj de hiányzott a telefonod..nem apa a telefon..a kicsi mondjuk jobban apás..de megkérdeztem tőlűk tegnap isnmondják meg hol akarnak élni mert akkor nem küzdök..miattuk nem mentem el egymagam lettem volna itthagytam volna lakás semmi se kellett volna..most is butorrol mindenről lemondtam de mondta otthagyja majd ha kicserélem akkor odaadom neki..
A fenyegetései igy hogy nem itt van is maradt..a láthatásomba volt neki programja és kijelentette hétfő helyett szerdán hozza vissza őket..jah celcikkolta a gyerek ki is hagyta a rajztábort..pedig az előnyösebb hisz az a hobbyja..mondta az ügyvéd ilyen nincs mehetek a gyámhivatalba meg lehet lereskedni ha nem hozza vissza..de engedtem odaadtam azt a hetet is..utána a nem engedtem meg a gyereknek levágni a haját..erre hazajön levágott hajjal meg adjak fürdőruhát..apa levágatta a haját az engedélyem nélkül akkor vegyen fürdőruhát is..
Szoval ha az ember nyugodt is felcukkol vmivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!