Rossz ember vagyok amiért egyre nehezebben viselem a szüleimmel való együttélést?
Nem vagy rossz ember. Huszon evesen mar nem is egeszseges dolog a szulokkel elni.
De amig nincs penzetetk elkoltozni ki kell birnod.
Nem vagy rossz ember. Én amióta dolgozom, arra gyűjtök, hogy el tudjak költözni, mostanra jött össze. Ha a szüleimen múlt volna, most (30 évesen) lenne összesen 3 millió Ft-om, és errefelé annyiból nem lehet lakást venni. Én viszont amit nem költöttem el, mindent félretettem, lekötöttem, fizettem egy lakáskasszát kb. 6 évig.
Az én szüleim is nehezen fogadják el, hogy felnőttem és nem fogok örökké velük élni. Apám idén nyárig nem is vett komolyan, most már sínen van a lakásvásárlás, anyám még mindig harcol, egyik percben zavargat, máskor meg megpróbál lebeszélni a lakásvásárlásról. De már megkötöttük a szerződést, és nemsokára megkapom a kulcsot is.
Szerintem a normális emberek életében eljön az az idő, amikor alkalmatlanokká válnak a szüleikkel való együttélésre. Ami addig természetes volt, az baromi idegesítővé válik.
Nem vagy rossz ember. Szerintem záros határidőn belül még neccesen is be fogod vállalni a költözést, csak, hogy a magad ura lehess!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!