Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig képes egy ember harcoln...

Meddig képes egy ember harcolni a szeretetért?

Figyelt kérdés
Apám szeretet nélkül nőtt fel, sose törődtek vele a szülei. Az egész ember levakarhatatlan, nem veszi észre, hogy teher, szívja a vérünket, rátelepszik mások életére, folyton középpontban akar lenni, mindenkit maga alá gyűr és még sérteget is mindenkit, a saját hibáit sose képes belátni. Most komolyan sajnálnom kell ezért? Hopgy lehet lekoptatni?

2015. júl. 22. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
csak radikális módszerekkel. (sajnos meg fog sértődni és nehezen fogja viselni) el kell neki mondani: szóltam egyszer, szóltam kétszer, többet nem szólok. Ha tud normális lenni, akkor szívesen látod
2015. júl. 22. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam:(
2015. júl. 22. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!