Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiatok 13 éves barátnő...

Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

A helyzet adott:

23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.

Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?

Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.

Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.

(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)

2015. szept. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
85%
milyen szülő az akit nem érdekel hogy a kislányát egy 24éves "felnőtt ffi" kefélgeti?
2015. szept. 3. 14:15
 42/52 A kérdező kommentje:

39: de van véleményem amit le írtam. egy korabeli lánnyal lehet tervezni,lakás,házasság,gyerek,közös élet. de ezzel a lánnyal nem nagyon,még 6 év mire érettségije lesz. és ha utána még szeretne tovább tanulni majd?

szóval nekem ezzel lenne bajom hogy a gyerekem leragad egy szinten majd ha ezzel a lánnyal marad és nem fog tudni előre lépni az életben. ha sokáig együtt maradnának,akkor egy nap ráeszmélne hogy a legszebb éveit pazarolta el egy kislány miatt.mert tegyük fel együtt maradnak érettségiig és akkor szakítanának. a fiú ott állna 29-30 évesen kapcsolat nélkül,ugyanazon a szinten ahogy 6 éve állt. ellenben a lány ott lenne 18-19 évesen,még előtte az élet ezen része(felsőbb tanulmányok,párválasztás stb)

szóval ebből szerintem a fiú nagyon rosszul jönne ki, mert csak visszafele húzná a lány.

nekem ez a véleményem amit el is mondtam az anyának.

de hogy találkozzon -e a barátnővel arról lövésem sem volt,mert nagyon nehéz kérdés. ha nem találkozik vele és elutasítja ezt a kapcsolatot,akkor azzal a fiát fordítja maga ellen. ha meg támogatja a kapcsolatot,azzal mindenkit becsap,hiszen legbelül nagyon ellenzi ezt a dolgot és szomorú,hogy egyátalán megfordult a fia fejében,hogy ilyen hozzá képest kislánnyal kezdjen

még annyi,hogy az előbb vázolt 6 évvel későbbi 30F-19L dologgal már nem lenne szerintem problémája senkinek.de ez így most szerintem is elég gáz..

persze a lány szüleiről megvan a véleményünk az anyával,főleg mivel elvileg már volt barátja a csajnak..most hogy azzal is lefeküdt meg hány éves volt arról nincs infóm.de tényleg nagyon korai szóval fel nem foghatom miért nem tesznek valamit a kislány szülei

de hozzájuk semmi közünk,csak gondoltam leírom teljesen énis a véleményem!!

2015. szept. 3. 14:17
 43/52 A kérdező kommentje:
számomra az is rejtély hogy miről tudnak beszélgetni.
2015. szept. 3. 14:21
 44/52 anonim ***** válasza:
86%

Azt hiszem, én megmondanám a fiamnak, hogy nem értek vele egyet, nem tetszik a dolog, megpedig ezért meg azért (felsorolás, ha már ő nem gondol ezekre). Ezzel azt kezd, amit akar, meg nem tilthatom neki, de egy jó ideig nem hívnám családi eseményekre a kislányt. Már csak azért sem, mert ha valóban büntetendő, amit csinálnak (nem ismerem pontosan a törvényt), ne reklámozzák.

Az meg külön gáz, hogy egy 13 évesnek már eddig is volt barátja, illetne 1-2 hónap ismeretség után ágyba bújik egy újabbal. A fiú ezen is elgondolkodhatna.

2015. szept. 3. 14:24
 45/52 anonim ***** válasza:
93%

srácnak volt már egykorúval kapcsolata?

vagy most örül hogy vki ugrál végre a farkán?

2015. szept. 3. 14:25
 46/52 A kérdező kommentje:
nem volt még olyan kapcsolata akiről beszámolt vagy be akarta volna mutatni otthon.de nyilván randizott lányokkal stb
2015. szept. 3. 14:31
 47/52 anonim ***** válasza:
29%

Apja lehetne , hát én nem örülnék neki.

Ne haragudj de cigány vagy ? Ott szokás az ilyesmi.

2015. szept. 3. 18:19
 48/52 anonim ***** válasza:
31%

NEM RASSZIZMUS!!!!!!!

Roma a csaj? Vagy a pasi?

NEM RASSZIZMUS!!!!!!!

2015. szept. 3. 18:24
 49/52 anonim ***** válasza:
35%

Háát...ha 23 éves koráig egy lányt se vitt haza, akkor alapvetően problémás a fiú. Mondhat neki bárki bármit, ha végre talált partnert magának, nem fogja otthagyni, még ha csak gyerek is a csaj. Esélyesebb, hogy a leányzó talál magának egy új játékmackót, és így lesz vége a kapcsolatnak.

Semmiképp se hívnám el családi eseményre, ez nem olyan viszony, ami indokolttá tenné a családtagként történő bánásmódot. Találkozni is max házon kívül találkoznék vele, de inkább úgy sem. Ha 3-4 év múlva még tart a kapcsolat, akkor újragondolnám, addig nem.

2015. szept. 3. 19:23
 50/52 anonim ***** válasza:
65%

Én inkább arra lennék kíváncsi, miért vagytok anyukával olyan biztosak benne hogy a kislány szülei tudnak erről? Csak mert a gyerekek ezt állítják vagy beszélt a szülőkkel is? Én megkockáztatnám, hogy valójában semmit nem tudnak. Lehet a kislány még a fiúnak is azt mondta, hogy mindenki tud mindent, közben meg.......

De ez semmiképp nem egy egészséges kapcsolat.......

A fiúhoz hasonló korabeli nő vagyok az unokaöcsém 13 tehát sok korabeli fiúval futok össze náluk, de egyre sem tudnék úgy nézni..... fúúúúj

2015. szept. 3. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!