Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiatok 13 éves barátnő...

Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

A helyzet adott:

23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.

Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?

Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.

Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.

(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)

2015. szept. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
68%

kiröhögném. de komolyan.

aztán pedig fel is jelenteném. ez undorító!

és szólnék a lány szüleinek.

igen nem tetszene a fiúnak, de ez nem egészséges

2015. szept. 3. 12:55
 2/52 A kérdező kommentje:
a lány szülei tudnak a kapcsolatról
2015. szept. 3. 12:57
 3/52 anonim ***** válasza:
18%
Te vagy a kérdésben szereplő felnőtt fiú, ne is tagadd! 😀 Te kis pedo maci!
2015. szept. 3. 12:58
 4/52 anonim ***** válasza:
68%

és tapsikolnak örömükben?

ez beteges a fiú részéről

2015. szept. 3. 12:59
 5/52 anonim ***** válasza:
86%
Fiadtól megkérdezted már, mennyire szeretne börtönbe kerülni?
2015. szept. 3. 12:59
 6/52 anonim ***** válasza:
92%

Es a lany szulei azt is tudjak, hogy a 13 eves lanyukat kurogatja egy 24 eves ferfi?

Mert ha igen, es ez nekik tok oke, akkor en sem tennek semmit, csak elkonyvelnem, hogy nem normalisak, ahogy a fiam sem. Nem tamogatnam a kapcsolatot de nem is kavarnek. Mas lenne, ha a lany szulei nem tudnanak rola, de igy azt hiszem, nem az en tisztem lenne lepni a dolog ellen.

2015. szept. 3. 13:00
 7/52 A kérdező kommentje:

mint azt leírtam,nem én vagyok a fiú,de szerintem kár is bizonygatnom.

nem vagyok se a fiú se a lány, se a szülő a történetből de közel állnak hozzám és szeretnék tanácsot adni az anyának.(ő kérte a véleményem mielőtt valaki leugatna,hogy semmi közöm hozzá)

2015. szept. 3. 13:01
 8/52 anonim ***** válasza:
70%
Szégyellném, hogy a fiam pedofil és még bűncselekményt is követett el.
2015. szept. 3. 13:01
 9/52 anonim ***** válasza:
91%

A 10 év korkülönbség alapvetően elmegy, de nem ebben a korban. Szerintem valami nem stimmel azzal a felnőtt férfival, aki egy 13 éves gyerekkel kezd, meg azokkal a szülőkkel sem, akik ezt a lányuknak megengedik.

Számára nem nevetséges ez, hogy egy általános iskolással mászkál, akivel még egy sört sem tud meginni valahol?

Sokat nem tehetsz, a lány szüleinek kellene lépni, ha ellenzik a dolgot, de úgy tűnik, nekik megfelel.

2015. szept. 3. 13:02
 10/52 A kérdező kommentje:
köszi.igen tudják a lány szülei és nem igen reagáltak semmit
2015. szept. 3. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!