Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiatok 13 éves barátnő...

Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

A helyzet adott:

23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.

Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?

Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.

Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.

(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)

2015. szept. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
57%
Melyik országból származik a lány?
2015. szept. 3. 13:42
 32/52 A kérdező kommentje:
Magyarország?:D
2015. szept. 3. 13:44
 33/52 anonim ***** válasza:
74%
Remélném, hogy megfelelően védekezik a fiam, és nem lesz terhes a kislány. Mert akkor a nőgyógyász fog feljelentést tenni, ha egy 13 éves páciensénél terhességet állapít meg.
2015. szept. 3. 13:44
 34/52 anonim ***** válasza:
8%
Egyszer azt irod h a fiu szuloje, aztan h az anya baratnoje.....akinek a kerdesben szereplo lanyat lattad mar kepen. Bena hazudozo vagy
2015. szept. 3. 13:48
 35/52 DuplaKV ***** válasza:
66%
Hát én leülnék beszélgetni a fiammal, és megkérdezném, komolyan gondolja-e ezt az egészet. Ha nem, akkor mehetne isten hírével, onnantól nem tartanám a gyerekemnek (mégha pokolian fájna is ez a lépés). Ha igen, akkor meg a következő 3-5 évben kössön csomót a farkára, és felügyelet mellett találkozzon csak azzal a kiskamasszal. 16-17 éves korában pedig hajlandó lennék megismerni a lányt.
2015. szept. 3. 13:52
 36/52 A kérdező kommentje:

35:

az anya barátnője vagyok de az egész családot ismerem.a fia barátnőjét csak képen láttam még. az anya is csak képen látta. remélem kielégítő a válasz.

egyébként tényleg azért írtam így a kérdésben,hogy minél inkább az anya helyzetébe éljétek bele magatokat,mert nekem ilyen irányú tanács kell!!!!!

köszi a normális válaszokat

2015. szept. 3. 13:52
 37/52 anonim ***** válasza:
95%

Nem érdekel, hogy néz ki a 13 éves, 13 éves. Ahogy ezt a férfi megtudja, pápát int. Ha normális.

Akármilyen neműekről van szó, a 13 éves gyerek. A 23 éves felnőtt.

2015. szept. 3. 14:00
 38/52 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek a 38-as hozzászólóval. Nem számít a gyerek kinézete, akkor is csak gyerek. A felnőttnek kellene észen lenni. Lehet hogy a kislány kezdett ki vele, de akkor sem kellene leállni vele a felnőtt férfinak. Főleg azért, mert a kérdésből annyi kiderül: a gyerek nyilvánvalóan semmibe van véve a családjában. Szerintem sokan láttunk már ilyet: érzelmileg elhanyagolt kamasz, aki a "szerelemben" látja a kiutat a magányából. Annál inkább nem kellene kihasználni szexuálisan.

A férfival mindképpen fel kellene fogatni hogy nem helyes amit tesz, a kislányt pedig szeretném megismerni. Ahogy a "kedves" szüleit is.

2015. szept. 3. 14:11
 39/52 anonim ***** válasza:
80%

De jó, mire a srác elmegy a csaja szalagavatójára, megőszül a haja.

Ez nyilvánvalóan nem működőképes kapcsolat. Teljesen más problémák, életritmus, rövid és hosszútávú célok. De nem is az a baj, hogy működésképtelen, hanem alapvetően BETEG. Ha megpróbálom magam beleképzelni a helyébe, hánynom kell.

2015. szept. 3. 14:13
 40/52 anonim ***** válasza:
81%

A legjobban nem is a 13 gyerektől félnél, még aggályosabb, hogy milyen családból jön!

Ha az én 13 éves kislányom együtt lenne egy 23 éves férfival...nem, nem lenne együtt, mert a férfi menekülés közben hátba lőtte magát.

Hogy a fenébe lehet az, hogy nem zavarja a szüleit, inkább ez a félelmetes.

2015. szept. 3. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!