Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?
A helyzet adott:
23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.
Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?
Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.
Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.
(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)
kép alapján láttuk még.úgy tényleg többnek néz ki.hogy szellemileg hol áll azt nem tudom
én úgy gondolom,hogy a férfi mellé egy hasonló korú lány illene akivel tudna tervezni a közeljövőben is(saját lakás,házasság esetleg gyerek). de ez a lány akivel most van együtt még hosszú évekig másra lesz utalva anyagilag, így nehéz lenne bármit is tervezni.
egyébként az elején az anya szemszögéből akartam kiírni,hogy hitelesebb legyen és senki ne vádoljon,hogy kamu..de nem akartam hazudni ezért átírtam.,tényleg egy jó barátnőm a tanácstalan anya...
Így van, ha a férfi 18 év alatt lenne, akkor nem követ el bűncselekményt, így viszont igen, de ez a kérdés szemszögéből nézve mellékes.
Mondjuk az biztos, hogy ha valami balul sül el és a fiút feljelentik, abból könnyen börtön lesz.
szexuális visszaélés
büszke lennék rá....nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!