Hogyan fogadnátok, ha a szüleid a tudtod nélkül új iskolába iratnának?
Figyelt kérdés
Külföldön tanultam nyelvet pár hónapig és amikor hazajöttem váratlanul megmondták, hogy elköltözünk és új iskolába kell járnom. Nem értem mi történhetett és miért nem szóltak hamarabb.2015. aug. 28. 21:52
1/12 anonim válasza:
Ledobbennek, hogy a mai vilagban, a technika ilyen vivmanyai melett, mint a telefon, Skype es hasonlok nem szoltak/kerdeztek rola, meg sem elmitettek, hogy ilyen, nem is kicsit lenyeges dolgot kellett tenniuk.
2/12 anonim válasza:
Megdöbbennék, és csalódnék a szüleimben.
3/12 A kérdező kommentje:
Napi szintu kapcsolatban voltam velük és semmit nem mondtak.:-( Elfogadtam. Csak mások velemenye is erdekel.
2015. aug. 28. 22:04
4/12 anonim válasza:
De miert nem beszeltek rola egyaltalan? Nem kerdezted oket?
Semmit nem tudsz mar tenni vegulis. :(
5/12 anonim válasza:
Ojan nincs h tuttod nélkül. egy iskolába iratáshoz papirok\iratok kellenek amik gondolom nálad voltak. A másik meg az h orvosi vizsgálaat is kell beiratkozás előtt...
6/12 A kérdező kommentje:
Azzal fogadtak masik suliba megyek. Igen a papirugyeket mar ezutan inteztek. Nem mondtak semmit, csak, hogy így mindenkinek jobb lesz, több a lehetőség, közelebb a rokonság, de nagyon váratlanul ért.
2015. aug. 28. 23:26
7/12 anonim válasza:
Honnan költöztök hova, hogy onnan már nem tudsz kijárni külföldre tanulni?
8/12 A kérdező kommentje:
Hazajottem kulfoldrol, de most itthon koltozunk, de csak 80 kilometerrel messzebb.
2015. aug. 28. 23:50
9/12 anonim válasza:
Kérdező, én biztosan nem fogadnám el így ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!