Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?
A helyzet adott:
23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.
Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?
Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.
Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.
(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)
bocs én nem.
és erősen elbszélgetnék a fiúval, hogy mégis mi a fene baja van????!!!
Húha, ez nagyon nehéz kérdés.
Egyébként mennyire látszik a kislányon a kora? És az értelmén?
Nekem is volt ismerősöm, aki ennyi idősen veszítette el a szüzességét, és ott is kb. 10 év volt a korkülönbség, és nagyjából 12 évig tartott a kapcsolat. Aztán szakítottak, de a sors fintoraként 8 év múlva összejöttek ismét, és azóta házasok, van egy gyerekük.
Ez az ismerősöm igencsak koravén volt, 13 évesen korára nem jellemző intelligenciával rendelkezett, és a kinézetre is sokkal idősebbnek látszott.
Igen, szeretném megismerni a kislányt.
"mint a fiú szüleje kéne a válasz"
vs
"nem vagyok se a fiú se a lány, se a szülő a történetből"
Szar kamu, amibe máris belezavarodtál, hülye! Másik meg, hogy hülye lenne bármelyik család kiteregetni nyilvánosan, hogy pedofil a kölykük! Unatkozol?!
Nekem ez nagyon perverz.
Nagyon komolyan elgondolkodnék, hogy mitől lett ilyen a fiam. Vagy csak ennyire szerencsétlen, hogy csak kislányok állnak vele szóba.
Ha még egy középiskolás lány lenne, az még belefér.
De egy hetedikes, általános iskolás kislány, brrrrr.
Ráadásul ahogy írod, ez még büntetendő is.
Egyébként nagyon félteném, mert mindig van egy-két jóakaró, akik simán feljelenthetik. De akár a lány szülei is, ha éppen valamiért megharagszanak a fiadra. Arra is figyelnék, hogy nem a szülők vannak-e az egész történet mögött. Sajnos már hallottam több olyat is, ahol nem ellenezték, még örültek is neki, mert le akarták húzni a pasit. Szóval vigyázzatok.
Na meg védekezzenek! Ne gyógyszerrel! Mert azt nem tudja ellenőrizni a fiad, hogy rendesen szedi-e.
Ezeket mind elmondanám a fiamnak, elmondanám, hogy nem fogadom el, nem örülök neki. De azért ha olyan esemény lenne én nem tiltanám meg, hogy a lány is jöjjön. Na meg jobb megismeri, kiismerni, hátha megtudtok valami hasznosat.
Mit tehetnék? Leülök a fiammal és elbeszélgetek vele hogy ez igy nem igazán helyes, de mégis mit érek el vele? vagy azt hogy besértődik, és lehet mégritkábban látom majd ezentúl, vagy soha, vag megfogadja a tanácsom és szakit vele? Aztán meg majd hallgatom azt, hogy "de rossz anya vagyok hogy szétszedtem őket?"
Nem! Ez egy olyan kérdés ahol nincs helyes út, max az egyenes szavak.
Feljelentés? B*londok vagytok?! Képesek lennétek a saját fiatokat feljelenteni????
kedves 14:
az előbb már leírtam,hogy a családhoz közel állok és az anyuka többször kérte már ki a véleményemet ezügyben. ha nem hiszed el,hogy így van,az a te bajod,részemről befejeztem a magyarázkodást...
a többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!