Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felnőtt fiatok 13 éves barátnő...

Felnőtt fiatok 13 éves barátnőjét hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

A helyzet adott:

23-24 éves fiatok dolgozik,külön él.A nyáron megismerkedett egy 13 éves lánnyal aki most megy hetedik osztályba.

Hogyan fogadnátok a kapcsolatot?

Súlyosbító tényező,hogyha a fiú bevallása szerint már történt is köztük szexuális kapcsolat,ami ugye bűncselekmény a lány kora miatt.

Mint szülő, úgy gondolom nincsen sok beleszólás,tiltás egy felnőtt ember esetén.De meg akarnátok ismerni a barátnőjét?Mit gondolnátok róla ? Meghívnátok családi eseményekre a barátnőjét is?A fiatok tényleg szereti és nem kihasználja.

(nem a fiú vagyok,úgyhogy te pedofil baromi jellegű kommenteket mellőzzük!mint a fiú szüleje kéne a válasz. ha a lány szüleje lennék nyilván eltiltanám őket egymástól.de egy felnőtt embernél ilyesmit nem lépnék meg)

2015. szept. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
szóval a fő kérdés az,hogy a fiú anyja helyében hívnátok családi eseményekre a barátnőjét is illetve meg akarnátok ismerni ?
2015. szept. 3. 13:04
 12/52 anonim ***** válasza:
83%

bocs én nem.

és erősen elbszélgetnék a fiúval, hogy mégis mi a fene baja van????!!!

2015. szept. 3. 13:05
 13/52 anonim ***** válasza:
20%

Húha, ez nagyon nehéz kérdés.

Egyébként mennyire látszik a kislányon a kora? És az értelmén?

Nekem is volt ismerősöm, aki ennyi idősen veszítette el a szüzességét, és ott is kb. 10 év volt a korkülönbség, és nagyjából 12 évig tartott a kapcsolat. Aztán szakítottak, de a sors fintoraként 8 év múlva összejöttek ismét, és azóta házasok, van egy gyerekük.

Ez az ismerősöm igencsak koravén volt, 13 évesen korára nem jellemző intelligenciával rendelkezett, és a kinézetre is sokkal idősebbnek látszott.

Igen, szeretném megismerni a kislányt.

2015. szept. 3. 13:11
 14/52 anonim ***** válasza:
17%

"mint a fiú szüleje kéne a válasz"

vs

"nem vagyok se a fiú se a lány, se a szülő a történetből"

Szar kamu, amibe máris belezavarodtál, hülye! Másik meg, hogy hülye lenne bármelyik család kiteregetni nyilvánosan, hogy pedofil a kölykük! Unatkozol?!

2015. szept. 3. 13:13
 15/52 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ez nagyon perverz.

Nagyon komolyan elgondolkodnék, hogy mitől lett ilyen a fiam. Vagy csak ennyire szerencsétlen, hogy csak kislányok állnak vele szóba.

Ha még egy középiskolás lány lenne, az még belefér.

De egy hetedikes, általános iskolás kislány, brrrrr.

Ráadásul ahogy írod, ez még büntetendő is.

Egyébként nagyon félteném, mert mindig van egy-két jóakaró, akik simán feljelenthetik. De akár a lány szülei is, ha éppen valamiért megharagszanak a fiadra. Arra is figyelnék, hogy nem a szülők vannak-e az egész történet mögött. Sajnos már hallottam több olyat is, ahol nem ellenezték, még örültek is neki, mert le akarták húzni a pasit. Szóval vigyázzatok.

Na meg védekezzenek! Ne gyógyszerrel! Mert azt nem tudja ellenőrizni a fiad, hogy rendesen szedi-e.

Ezeket mind elmondanám a fiamnak, elmondanám, hogy nem fogadom el, nem örülök neki. De azért ha olyan esemény lenne én nem tiltanám meg, hogy a lány is jöjjön. Na meg jobb megismeri, kiismerni, hátha megtudtok valami hasznosat.

2015. szept. 3. 13:14
 16/52 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez elég beteges. Még ha a lány többnek is néz ki mint amennyi. Ha az én lányom lenne igencsak szégyellnèm magam.
2015. szept. 3. 13:15
 17/52 anonim ***** válasza:
82%
ha ezen a nyáron lett a kislány a fiú barátnője, még messze nem hívnám családi eseményekre. Majd, ha valóban kitartanak egymás mellett, akkor jöhet a meghívás, a családba befogadás. De ez nem egy hónap, sem fél év. Az a kislány még változni fog sokat.
2015. szept. 3. 13:16
 18/52 anonim ***** válasza:
38%

Mit tehetnék? Leülök a fiammal és elbeszélgetek vele hogy ez igy nem igazán helyes, de mégis mit érek el vele? vagy azt hogy besértődik, és lehet mégritkábban látom majd ezentúl, vagy soha, vag megfogadja a tanácsom és szakit vele? Aztán meg majd hallgatom azt, hogy "de rossz anya vagyok hogy szétszedtem őket?"

Nem! Ez egy olyan kérdés ahol nincs helyes út, max az egyenes szavak.

Feljelentés? B*londok vagytok?! Képesek lennétek a saját fiatokat feljelenteni????

2015. szept. 3. 13:24
 19/52 A kérdező kommentje:

kedves 14:

az előbb már leírtam,hogy a családhoz közel állok és az anyuka többször kérte már ki a véleményemet ezügyben. ha nem hiszed el,hogy így van,az a te bajod,részemről befejeztem a magyarázkodást...

a többieknek köszönöm!

2015. szept. 3. 13:26
 20/52 anonim ***** válasza:
50%
Azért a férfi védelmében legyen mondva, aki ezt pedofíliának nevezi, az nem látott mai 13 éves lányt. Nem mondom, hogy helyeslem a kapcsolatot, mert még gyerek, egy 24 éves férfinak több kell, mint amit egy 13 éves gyerek adhat neki, de nem pedofília. Annyiból szeretném megismerni, hogy mégis mi a fene az, ami ennyire kell a felnőtt fiamnak egy kislányban, már csak a kíváncsiság miatt is.
2015. szept. 3. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!