Anyák, ti hogyan fogadnátok, ha a 21 éves fiatok otthon bemutatná a 37 éves barátnőjét?
Sokkolna...
D megprőbálnék jó képet vágni a dologhoz, és megismerni a nőt, hogy megtudjam mit szerethet benne a fiam, és hogy "jó szándékkal" közeledik-e a nő...
Ha nem, akkor megpróbálnék rávilágítani a fiamnál a problémákra, de véletlen sem fúrnám a nőt, annak nincs értelne, hiszen nem nekem kll szeretni, a lényeg, hogy boldog legyen a gyerekem.
Cak a tényleg jogosnak érzem az aggodalmam akkor ezt megosztanám a fiammal, ha sikerült úgy nevelnem, mint szerettem volna, akkor ezt nem veszi támadásnak, hanem jogos féltésnek, és tfondolja mégegyszer a kapcsolatát.
Ha ezek után is rendben talalja, akr lelkük rajta.
A lényeg hogy nytott lennek az egészre, de azért figyelnék erősen (bar azt hiszem ez nem a kora miatt lenne elsősorban, hanem akármilyen nővel így viselkednék:)
Ha lesz fiam én tuti kiröhögném :D Mondjuk én is férfi vagyok, szóval akarva-akaratlanul is lazábbra venném a dolgot, úgy gondolnám tapasztalatnak jó lesz a kölöknek :D
De aztán hagynám, átlagosan viselkednék vele, ha meg szimpatikus, az még jobb. Nyilván nem ő lesz a fiam felesége, azt a pár hónapot meg csak kibírnám állandó röhögés nélkül, amikor meglátogat minket :D
Hát elsőre biztos padlót fognék, hogy a fiam barátnője majdnem velem egy idős.
Aztán próbálják meg, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
"Nyilván nem ő lesz a fiam felesége..." Ezt azért így nem mondanám. (Sajnos) tapasztalatból beszélek. Van a családban hasonló helyzet.
Persze, az ember jópofát vág a dologhoz, mert tiszteletben tartja a fia akaratát. De nem kell sok és jönnek a (komoly) gondok. Nem megyek bele, mindenki maga tudja, nem ítélkezek...
Nh emg 37 és 37 közt van különbség..
A sógornőm idén lesz 38 simán 25-nek néz ki. De igazából gyakran személyit is kérnek tőle, hogy van -e 18 ...
(176 magas karcsú hófehérbőrű nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!