Anyák, ti hogyan fogadnátok, ha a 21 éves fiatok otthon bemutatná a 37 éves barátnőjét?
a felnőtt gyerekével szemben? dehogy... nem kell hozzá asszisztálnia, de bele nem szólhat..
majd 30 évesen, ha 50 évessel jönne össze abba is beleszólnál?
16-17 évesen én is jogosnak tartom a beleszólást, de eltiltani akkor sem tilthatnád..
19: attól hogy valaki férjhez megy (aztán később elválik, mert a házasságok 50%-a válással végződik, vagy nyílt házasság lesz a vége), meg az hogy gyereket szül még nem jelenti, hogy érett valaki... sajnos.
én ezt tapasztalom a környezetemben, sok a felszínes, egocentrikus lány. 30 (inkább 35) felett válnak néhányan érett nővé.
Hát, AZT HISZEM tudom kikről van szó, pár hete a szülők kivételével tudják a baráti körben... Minket is sokkolt. Ha mégse ugyanarról van szó, hanem tök véletlenül egy másik 21 éves fiú 37 éves "barátnőjéről" van szó, akkor is megértem a helyzetet :)
Amúgy a fiú részéről kisebb a kötődés mint a "lány" (nő) részéről. Pont ez a része aggaszt minket, mi lesz ha a fiú végre normális kapcsolatba lép? Ott nagy cirkusz lesz a nő részéről, mert ő komolyan gondolja.
# 26
Elfogadnám a kihívást:)
Örülnék, hogy bemutatná és igyekeznék megismerni a nőt. A kor csak egy számadat.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!