Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha annyira...

Mit csináljak, ha annyira megszoktam a kollégiumot, az ottani közösséget, hogy már tök fura otthon?

Figyelt kérdés
A kollitól messze lakom és otthon nincsenek is barátaim a lakhelyemen, csak a család. És középsuliban is és most fősulin is kollégista vagyok. És ha elvégzem a sulit félek, hogy nem fogom megszokni az otthoni környezetet. 20/l
2013. dec. 20. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Biztos meg fogod szokni, mivel az az otthonod.

De lehet, hogy másik városban találsz majd munkát, és nem is otthon fogsz lakni. Kár ezen előre aggódni.

2013. dec. 20. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:

én sem tudtam.. (9 évet voltam kollégista)

az egyetem után nem költöztem haza..22,5 évesen önálló életet kezdtem..

nagyon szeretek otthon, a szüleimnél lenni, a házat otthonomnak érzem, de a települést nem..

2013. dec. 20. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen ez ismerős, de én olyan típusú vagyok, hogy mindenen előre rágódok. És elég cikinek érzem a szüleimmel leélni az életem nagy részét...:(
2013. dec. 20. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
az életed nagy részét??? miért? meddig akarsz otthon élni??? 40-50 éves korodig?? most kezdődik az életed... munka társ, házasság család... (mármint saját)
2013. dec. 20. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
mert szerintem nekem nem lesz saját családom...:(
2013. dec. 20. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne már. miért nem lesz családod?

Én is imádtam a kollégiumot, majd miután végeztem az egyetemmel elképzelhetetlennek tartottam, hogy hazaköltözzek. Albérletbe költöztünk a barátommal, aki azóta már a férjem. A sors fintora, hogy olyan munkalehetőséget kaptunk mindketten, hogy az én szülővárosomban élünk olyan 25 perc sétára anyukáméktól:)

2013. dec. 21. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyszerű: nem költözöl haza.

Én is így voltam, sok év után eszem ágában nem volt visszamenni abba a poros kisvárosba, ahol az élet nagyjából abból áll, hogy ősszel van szüreti fesztivál meg újévkor egy kis tűzijáték. Ahol ha elveszítem az állásom, évek kérdése, mire találok újat.

Ezért aztán albérlet lett belőle, most már a párommal, és abszolút nem érzem ablakon kidobott pénznek. Így élek, nem csak vegetálok. Ja igen, a barátaim is itt vannak.

2013. dec. 21. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!