Mit csináljak, ha annyira megszoktam a kollégiumot, az ottani közösséget, hogy már tök fura otthon?
Biztos meg fogod szokni, mivel az az otthonod.
De lehet, hogy másik városban találsz majd munkát, és nem is otthon fogsz lakni. Kár ezen előre aggódni.
én sem tudtam.. (9 évet voltam kollégista)
az egyetem után nem költöztem haza..22,5 évesen önálló életet kezdtem..
nagyon szeretek otthon, a szüleimnél lenni, a házat otthonomnak érzem, de a települést nem..
Ne már. miért nem lesz családod?
Én is imádtam a kollégiumot, majd miután végeztem az egyetemmel elképzelhetetlennek tartottam, hogy hazaköltözzek. Albérletbe költöztünk a barátommal, aki azóta már a férjem. A sors fintora, hogy olyan munkalehetőséget kaptunk mindketten, hogy az én szülővárosomban élünk olyan 25 perc sétára anyukáméktól:)
Egyszerű: nem költözöl haza.
Én is így voltam, sok év után eszem ágában nem volt visszamenni abba a poros kisvárosba, ahol az élet nagyjából abból áll, hogy ősszel van szüreti fesztivál meg újévkor egy kis tűzijáték. Ahol ha elveszítem az állásom, évek kérdése, mire találok újat.
Ezért aztán albérlet lett belőle, most már a párommal, és abszolút nem érzem ablakon kidobott pénznek. Így élek, nem csak vegetálok. Ja igen, a barátaim is itt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!