Anyák, ti hogyan fogadnátok, ha a 21 éves fiatok otthon bemutatná a 37 éves barátnőjét?
Nem érdekelne a kora, csakis őt magát, a személyiségét nézném.
Sokan 18-20 évesen is begyöpösödöttek, ráncosak, öregnek néznek ki (pl. mert sokat dohányoznak, vagy olyan életet élnek), mások meg még 40 évesen is fittek, fiatalosak... Nem a kor számít!
utolsó
szerinted erre van lehetőséged és jogod? A 21 éves felnőtt fiad párjáról lehet véleményed, beszélhetsz vele/róla. Nem muszáj kedvelned..de kidobni?
Bár magamból indulok ki, hogy 22 évesen már nem is éltem a szüleimmel, viszont ki akkor sem dobhatnád, legfeljebb megkéred a fiadat, hogy oda ne vigye többet...
1.
A huszonéves lányok még nagyon éretlenek. Valószínűleg ezért választott magának a fiad egy érett nőt.
Én is 30 felett ismerkedek. (26 vagyok) A korombéli lányoktól a falra mászok. Nagyon alacsony az érzelmiintelligencia, kevésben van gerinc, és gyerekesek.
nem jó helyen keresel utolsó...:)
szerintem pont 25 felett már teljesen érettek a lányok.. a környezetemben legalábbis ezt látom..
mindenki megy férjhez és éppen a gyerekvállaláson gondolkodnak 26 évesen...
viszont nekem furcsa az, hogy egy 37 éves nő mit lát egy 21 éves fiatal fiúban.... mert pl 3-4 év múlva már érthető, de 21 évesen a srácok többsége tényleg "gyerek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!