Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kibékültem a férjemmel, a...

Kibékültem a férjemmel, a családom most vitázik velem?!

Figyelt kérdés

A történet lényege :

Férjem megcsalt, több hónapot külön éltünk, de pár hete újra beszélünk, beláttuk hogy szeretjük még egymást.

Jelenleg a kapcsolatunk újra felépítésén dolgozunk, hogy megismerjük egymást, Át beszéljük a gondokat amik voltak, lesznek.

A családom amikor megtudta kiakadtak. Azt mondják hülye vagyok, újra megteszi.. Ez egy hete volt, azóta nem beszélnek velem..

Van egy közös kisfiunk is,ezt Elfelejtettem írni.

Volt már másnál is, hogy a szülők egy döntés miatt nem beszéltek vele?

Igazából mindig is összetartó család voltunk, mindenben mellettünk álltak..

Apumhoz igaz nem állok olyan közel, de anyum nagyon fontos nekem

2015. szept. 1. 08:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
26-os, azért mert férfi vagy, nem tudsz milliók nevében nyilatkozni, csak a magadéban. Nyugodtan próbálhatod elhitetni velem, hogy csak szar férfiak vannak, az én életemben lévő férfiakat nem ismered jobban, csak mert fütyid van.
2015. szept. 1. 17:59
 32/32 anonim ***** válasza:
62%

"Ha a férjed azt sem tudja, miért dugott félre, hogy tud érte bocsánatot kérni? Ő sincs tisztában a saját bűnéve"

25-ös ne töketlenkedj már, ez mindenki tudja: azért lépett félre, mert a nemi szervére hallgatott, nem a szívére és eszére. Pont.

A gyerek boldog lesz, ha kibékültök, és ti is. Ne hallgass a bosszúálló "önbecsülésüket" homlokukon hordozó szívtelen macákra és a károgó rokonokra sem.

Mindhárman vesztesek lesztek tőle.

„Az ember soha nem olyan szép, mint amikor bocsánatot kér, és amikor megbocsájt, ezek az élet legszebb pillanatai.”

Brunszvik Teréz

2015. szept. 1. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!