Kibékültem a férjemmel, a családom most vitázik velem?!
A történet lényege :
Férjem megcsalt, több hónapot külön éltünk, de pár hete újra beszélünk, beláttuk hogy szeretjük még egymást.
Jelenleg a kapcsolatunk újra felépítésén dolgozunk, hogy megismerjük egymást, Át beszéljük a gondokat amik voltak, lesznek.
A családom amikor megtudta kiakadtak. Azt mondják hülye vagyok, újra megteszi.. Ez egy hete volt, azóta nem beszélnek velem..
Van egy közös kisfiunk is,ezt Elfelejtettem írni.
Volt már másnál is, hogy a szülők egy döntés miatt nem beszéltek vele?
Igazából mindig is összetartó család voltunk, mindenben mellettünk álltak..
Apumhoz igaz nem állok olyan közel, de anyum nagyon fontos nekem
"Ha a férjed azt sem tudja, miért dugott félre, hogy tud érte bocsánatot kérni? Ő sincs tisztában a saját bűnéve"
25-ös ne töketlenkedj már, ez mindenki tudja: azért lépett félre, mert a nemi szervére hallgatott, nem a szívére és eszére. Pont.
A gyerek boldog lesz, ha kibékültök, és ti is. Ne hallgass a bosszúálló "önbecsülésüket" homlokukon hordozó szívtelen macákra és a károgó rokonokra sem.
Mindhárman vesztesek lesztek tőle.
„Az ember soha nem olyan szép, mint amikor bocsánatot kér, és amikor megbocsájt, ezek az élet legszebb pillanatai.”
Brunszvik Teréz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!