Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kibékültem a férjemmel, a...

Kibékültem a férjemmel, a családom most vitázik velem?!

Figyelt kérdés

A történet lényege :

Férjem megcsalt, több hónapot külön éltünk, de pár hete újra beszélünk, beláttuk hogy szeretjük még egymást.

Jelenleg a kapcsolatunk újra felépítésén dolgozunk, hogy megismerjük egymást, Át beszéljük a gondokat amik voltak, lesznek.

A családom amikor megtudta kiakadtak. Azt mondják hülye vagyok, újra megteszi.. Ez egy hete volt, azóta nem beszélnek velem..

Van egy közös kisfiunk is,ezt Elfelejtettem írni.

Volt már másnál is, hogy a szülők egy döntés miatt nem beszéltek vele?

Igazából mindig is összetartó család voltunk, mindenben mellettünk álltak..

Apumhoz igaz nem állok olyan közel, de anyum nagyon fontos nekem

2015. szept. 1. 08:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%

Ez a Te dolgod, illetve a Ti dolgotok, kérdező. A megcsalás a legtöbbünknek komoly dolog, de nagyon-nagyon összetett az élet, nem lehet egy kaptafára húzni minden esetet. Nekem válóok a dolog, mégsem merném azt írni egy idegennek, hogy tuti rossz döntés együtt maradni. Ez nem ilyen egyszerű.

Csak arra szoktam fújni, amikor a megcsalt fél utálja a helyzetet és irtózik a másiktól, csak a gyerek miatt marad egy rossz kapcsolatban (mintha a gyerek nem érezné...). Saját okokból, reményt látva, közös megegyezéssel békülni más, még akár be is jöhet, ebbe idegenek nem láthatnak bele, még a rokonság sem (jó, vannak egyértelmű szituk, most a szolidabb, reménytelibb esetekre gondolok).

Fura a család. Még ha nem is értenek egyet Veled, kérdező, nem kellene ennyire durván elhatárolódniuk. Remélhetőleg ez egy ideiglenes dolog, mert az aztán tényleg extrém, ha az ember a gyerekével nem beszél többé, mert az a saját életében hozott valamilyen neki nem tetsző döntést... Nem vagyok egy mindenáron összetartó fajta, tagadtam már ki felmenőmet, de ez azért durva nekem.

2015. szept. 1. 10:23
 22/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat..

Előtte nagyon kedvelték apumék a férjem.

Az hogy miért ment félre azon az éjszakán, még ő maga sem tudott érdemleges választ adni..

Bennem is dúlt a harag, úgy voltam vele hogy ezt nem bocsájtom meg..

De ahányszor találkoztunk a fiunk miatt, mindketten éreztük hogy ennek még nincs vége..

A megismerést úgy értem, hogy jó pár hónapot külön éltünk, változtunk mindketten

2015. szept. 1. 11:18
 23/32 anonim ***** válasza:
28%

Ez generációs gondolkodásmódi különbség, majd szüleid is megnyugodnak. Régebben nős férfiakra nem nyomultak annyira viszonylag normálisnak tűnő nők, ma viszont igen, ezért több a kísértés, aminek férfiként szinte lehetetlen ellenállni.

Egy átlagos férfi nehezen mond nemet arra, ha pl. csapatépítő hétvégén jakuzziban ölébe ül egy csinos, vele azonos kulturáltságú, iskolázottságú kolléganője, és utána szobára hívja. 30 éve meg még azért ilyen szintű nőkben több tartás volt.

2015. szept. 1. 12:13
 24/32 anonim ***** válasza:
44%
ja a kisfiatok boldog"csak ti nem lesztek azok.Innentől eltört valami.Anyádékba is.te még hiszel a romantikába a mesébe.Nincs de majd rájössz.lehet 20-30évet még rá áldozól az életedből.Akit egyszer csalnak,azt mindig fogják.Főleg ugy nincs következménye mert a pasi ugy is azt mondja amit a nő hallani akar:)már pedig egy szerelmes,szerető nő mindent elhisz.Azt hiszi ő pótolhatatlan,senki más csak ő...na ez az ami nem igaz.
2015. szept. 1. 13:19
 25/32 anonim ***** válasza:

23-as: bullshit. Nem lehetetlen ellenállni. Ha neked nem megy, gyenge szar vagy. Ez nem jelenti azt, hogy minden férfi ilyen.

Ha így lenne, nem engedhetnénk férfiakat vezető pozícióba, mert elég lenne, ha egy VV Mucika az ölükbe ül, és ő vezeti a világot.

Ha valaki elhízik, az nem a pizzériák hibája, hanem az emberé, aki nem tud nemet mondani rájuk.

Kérdező, a megbocsátás két emberen múlik. Aki őszintén megbánja, amit tett, és aki megbocsát neki. Ha a férjed azt sem tudja, miért dugott félre, hogy tud érte bocsánatot kérni? Ő sincs tisztában a saját bűnével.

2015. szept. 1. 13:23
 26/32 anonim ***** válasza:

25-ös, Te nőként biztos jobban tudod...:)

"Őszinte megbánás", ez tipikus női gondolkodásmód, férfi jellemzően (legszélsőségesebb cselekedetektől eltekintve), csak akkor bánja meg cselekedeteit, ha azzal a végén veszít.

Legyen szó bármilyen kockázatos vállalkozásról, vagy bármilyen harcról (munkahelyi pozícióharc, gazdasági konkurenciával való éles verseny, vagy tényleges fegyveres konfliktus).

2015. szept. 1. 13:49
 27/32 anonim ***** válasza:
16%
Ne foglalkozz velük. Az a te bajod, hogy ilyen papucs vagy, és nincs önbecsülésed, megbocsájtottad a megcsalást. Majd a legközelebbi félrelépésnél okosabb leszel és nem dőlsz be neki megint. Mond meg nekik, hogy itt csak te fogsz szívni megint, meg a gyerek, de ezért te vállalod a felelősséget, ők foglalkozzanak a saját dolgukkal.
2015. szept. 1. 14:33
 28/32 anonim ***** válasza:
60%
Csak rátok tartozik. A ti döntésetek, ezt a családnak tiszteletben kell tartania.
2015. szept. 1. 16:34
 29/32 anonim ***** válasza:
ja, tiszteletben kell tartania a családnak. Dea kérdezőéknek meg azt, hogy a férj többé nem kívánatos személy abban a családban, és pl nem vinni családi eseményekre.
2015. szept. 1. 16:37
 30/32 A kérdező kommentje:

Amikor a nagyimmal beszélgettünk erről, ő annyit mondott :

Kislányom, régen úgy volt hogy ami elromlott nem Eldobtuk, hanem megjavítottuk..

Ők immár 52 éve házasok papámmal, náluk is volt bőven gond..

Én külön élek a kisfiunkkal, a közös albérletet felmondtuk mikor kiderült a dolog, és szereztem magunknak egy másikat. (egy válaszoló kérdezte)

Nem költöztünk újra össze.. Még

2015. szept. 1. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!