Kibékültem a férjemmel, a családom most vitázik velem?!
A történet lényege :
Férjem megcsalt, több hónapot külön éltünk, de pár hete újra beszélünk, beláttuk hogy szeretjük még egymást.
Jelenleg a kapcsolatunk újra felépítésén dolgozunk, hogy megismerjük egymást, Át beszéljük a gondokat amik voltak, lesznek.
A családom amikor megtudta kiakadtak. Azt mondják hülye vagyok, újra megteszi.. Ez egy hete volt, azóta nem beszélnek velem..
Van egy közös kisfiunk is,ezt Elfelejtettem írni.
Volt már másnál is, hogy a szülők egy döntés miatt nem beszéltek vele?
Igazából mindig is összetartó család voltunk, mindenben mellettünk álltak..
Apumhoz igaz nem állok olyan közel, de anyum nagyon fontos nekem
9, bírom ezt a süket dumát...
szakadatlan megismerés, mi? Hát majd megnézem, mikor a te párod csal meg, és hivatkozik arra, hogy ő szüntelenül változik, ezért néha kicsit megcsal, de ha újra megismeritek egymást, megint jó lesz minden... és persze a hibás nem ő lesz, hanem te, amiért nem követted a szakadatlan változását, és nem alkalmazkodtál hozzá.
11-12-13 nem mindenki él ilyen alpári, szintalatti életet, ami a beírásaitokból vélhető - csak azt nem értem, ha ez nektek annyira boldog állapot, miért fontos nektek, hogy lerántsátok a szintetekre a kérdezőt???
Bosszúálló hiénák tanácsára itt most nincs szükség, amikor 2 felnőtt azon dolgozik, hogy a kapcsolatukat újra. felépítsék a romokból.
Én sem tudnám megbocsátani ha megcsalna a párom, mégsem döngölöm a földbe azt aki megteszi.
Aki azt írta, hogy megcsalás után reptetni a pasit, arra kíváncsi lennék, akkor is ilyen nagy hangja lenne, ha ez bekövetkezne. Ha szereted még, nem menbe olyan könnyen az a reptetés.
Nem értem a szüleidet. Ez a Te életed, csak Te dönthetsz róla, hogy éled, ők pedig a szüleid, akiknek - Elvileg - feltétel nélkül szeretniük kéne. Az egy dolog, hogy nem értenek egyet a döntéseddel, de el kell fogadniuk, hogy Te így dntöttél.
hogyan mondhat valaki velemenyt arrol amit meg nem elt at?
tudnam lenne tennemem.
ne halgass a huhogokra A haassag ertekes nem szabad eldobni
megbocsajtani nehez de nemes emberre jellemzo
sok boldogsagot nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!