Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kibékültem a férjemmel, a...

Kibékültem a férjemmel, a családom most vitázik velem?!

Figyelt kérdés

A történet lényege :

Férjem megcsalt, több hónapot külön éltünk, de pár hete újra beszélünk, beláttuk hogy szeretjük még egymást.

Jelenleg a kapcsolatunk újra felépítésén dolgozunk, hogy megismerjük egymást, Át beszéljük a gondokat amik voltak, lesznek.

A családom amikor megtudta kiakadtak. Azt mondják hülye vagyok, újra megteszi.. Ez egy hete volt, azóta nem beszélnek velem..

Van egy közös kisfiunk is,ezt Elfelejtettem írni.

Volt már másnál is, hogy a szülők egy döntés miatt nem beszéltek vele?

Igazából mindig is összetartó család voltunk, mindenben mellettünk álltak..

Apumhoz igaz nem állok olyan közel, de anyum nagyon fontos nekem

2015. szept. 1. 08:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%
hordozom is a párom mellé, aki sose csalna meg és ha mégis megtenné ,megtanítanám repülni, mert akkor nem tisztel engem sem a kapcsolatunkat, aki pedig ezt a tényt mégis elfogadja az természetesen az ő baja,de nem várhatja el hogy a család is lelkesen bólogasson a hülyeségére:P
2015. szept. 1. 09:30
 12/32 anonim ***** válasza:
54%

9, bírom ezt a süket dumát...

szakadatlan megismerés, mi? Hát majd megnézem, mikor a te párod csal meg, és hivatkozik arra, hogy ő szüntelenül változik, ezért néha kicsit megcsal, de ha újra megismeritek egymást, megint jó lesz minden... és persze a hibás nem ő lesz, hanem te, amiért nem követted a szakadatlan változását, és nem alkalmazkodtál hozzá.

2015. szept. 1. 09:33
 13/32 anonim ***** válasza:
68%
ó, és nem, nem vagyok keserű, mert megcsaltak, 20 éve élek jó házasságban...
2015. szept. 1. 09:33
 14/32 anonim ***** válasza:
63%

11-12-13 nem mindenki él ilyen alpári, szintalatti életet, ami a beírásaitokból vélhető - csak azt nem értem, ha ez nektek annyira boldog állapot, miért fontos nektek, hogy lerántsátok a szintetekre a kérdezőt???

Bosszúálló hiénák tanácsára itt most nincs szükség, amikor 2 felnőtt azon dolgozik, hogy a kapcsolatukat újra. felépítsék a romokból.

2015. szept. 1. 09:42
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
nem bosszúállásról van szó csak szimplán, nekem nem menne hogy megbocsássak azok után hogy én jó feleség vagyok és mindent megteszek és még szeretem is, már gyerekünk is van erre a drága párom megcsal egy másik nővel. Nem gyűlölném csak szimplán nem tűrném meg magam mellett, mert még ha helyre is lehetne hozni a dolgot, akkor is az önbizalmamnak lőttek, aminek következtében a másikban sem tudnék soha többet teljes %-al megbízni. Akkor viszont hol boldog egy ilyen párkapcsolat, ahol néha sötét éjszakákon előjönne halványan a gondolat, vajon most sem csalt meg, tényleg csak tovább tart a munka?Az szép hogy nekik sikerült ezt megbeszélni,de a család attól még nem tud megbocsájtani a férjnek(megjegyzem joggal), hisz gondolom nekik van erkölcsi tartásuk. persze a módszerük elkeseredett, mert ezzel a lányukat nemhogy eltávolítanák a férjtől csak a karjába lökik,de ez már más ügy...
2015. szept. 1. 09:48
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
ja és romokban levő kapcsolatot még a megcsalás előtt kell felépíteni, aminek a titka: a kommunikáció.Most hú de nagy titkot mondhattam,de ha nekem bajom van a férjemmel leülök vele és megbeszélem, nem pedig átrohanok a szomszédhoz egy körre.
2015. szept. 1. 09:50
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
14, vagy fogalmad sincs arról, mit jelent, hogy alpári, vagy valami más gondod lehet... egészen pontosan mi alpári a 12-ben?
2015. szept. 1. 09:54
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Én sem tudnám megbocsátani ha megcsalna a párom, mégsem döngölöm a földbe azt aki megteszi.

Aki azt írta, hogy megcsalás után reptetni a pasit, arra kíváncsi lennék, akkor is ilyen nagy hangja lenne, ha ez bekövetkezne. Ha szereted még, nem menbe olyan könnyen az a reptetés.

Nem értem a szüleidet. Ez a Te életed, csak Te dönthetsz róla, hogy éled, ők pedig a szüleid, akiknek - Elvileg - feltétel nélkül szeretniük kéne. Az egy dolog, hogy nem értenek egyet a döntéseddel, de el kell fogadniuk, hogy Te így dntöttél.

2015. szept. 1. 09:55
 19/32 anonim ***** válasza:
52%

hogyan mondhat valaki velemenyt arrol amit meg nem elt at?

tudnam lenne tennemem.

ne halgass a huhogokra A haassag ertekes nem szabad eldobni

megbocsajtani nehez de nemes emberre jellemzo

sok boldogsagot nektek

2015. szept. 1. 10:00
 20/32 anonim ***** válasza:
53%
nekem a szüleim házassága a tapasztalat és anyám a nemes lelkével nem csak magát,de minket is tönkre tett, szóval ezért írok ilyen véleményt a kérdezőnek,de végül a nagyimnak van igaza"mindenki magának hülye"
2015. szept. 1. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!