Tudnátok segíteni? Én is és a kislányom is szeretné, hogy kibéküljek a férjemmel.
Úgy fèl ève mentünk szèt, mind a ketten hibásak voltunk. Èn nagyon beletemetkeztem a munkába ès a gyereknevelèsbe ès őt elhanyagoltam.
Jelenleg kapcsolatban èl, de ahogy èn jobban nyitottam felè, úgy èrzem hogy ő is jobban nyit felèm.
Nagyon szeretem őt, szeretnèk vele kibèkülni ès tiszta lappal kezdeni mindent.
Mit tudnátok tanácsolni ezzel kapcsolatban?
Igen biztos, hogy nyit.
Múlthèten állatkertben voltunk hármasban, útközben a kezem megfogta, sokszor átkarolt, átölelt.
Vicces de úgy èreztem magam mint egy szerelmes kamasz.
Elöször is ha a volt férjed KAPCSOLATBAN van, akkor ha megfogja kezed, meg átölel nem tisztességes a barátnöjével szemben.
Ha újra akarna veled /veletek kerdeni, akkor zárja le azt a kapcsolatot és csak utána "nyisson" feléd.
Mivel eddig èn sem nyitottam felè.
Most, hogy szó volt a kapcsolatunkról így jöttek ezek a dolgok.
Mèg nem mondtam neki semmi konkrètumot, de nem is kèrdeztem a jelenlegi kapcsolatáról.
Amúgy nem a volt fèrjem, mert nem váltunk el.
Teljesen mindegy, hogy mi a jogi helyzetetek.
HA ö párkapcsolatban él, akkor te vagy a betolakodó idegen, és ez igencsak nem becsületes a másik növel szemben.
A kislányunk 8 èves azèrt már tisztában van a helyzettel.
Mivel a kapcsoltunk elromlásában èn is nagyon hibás voltam így nem akadok jelenleg fent ilyen dolgokon.
Szeretem őt, ő is engem.
Szerintem elèg sokszor előfordult a törtènelemben, hogy párok kibèkültek mert rájöttek, hogy egymást szeretik.
Èn bevállalom, higy hibás voltam ès nem a fèrjemre hárítom a felelőssèget, hogy ő volt a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!