Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?
A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.
Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.
Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.
Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.
Bármit kèr rögtön ugrok neki.
Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.
Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.
A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.
Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.
Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.
Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.
Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.
Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.
Kèrlek segítsetek.
28/F
Es ha a csaj az uj apukat valasztja, akkor a Kerdezo fizetheti a gyt-t, kethetente egy hetveget lehet a gyerekevel, mikozben egy vadidegen neveli, igaz?
Ez az az időszak amikor a legtöbb válás és megcsalás van. Az újdonsült anyának tele a keze a babával, segítsége nincsen mert dolgozol. Hat hétig nincs semmi szex, és utána is nehezebb megoldani, mert a baba napirendjéhez kell igazítani. A nő teste is változik, a libidó lecsökken és néha meg is szűnik, jön az anya üzemmód.
Jól látod, beszélned kell vele de ne a problémákról, hanem arról hogy miként is tudnál segíteni neki ebben a nehéz időszakban. Nem anyagilag, fizikailag. Legyél ott, segíts a babával kapcsolatos dolgokban, és legyél extra türelmes. Ez egy ilyen időszak lesz.
Na igen fentről lemaradt, hogy azzal semmikèppen nem szeretnèm fenyegetni, hogy elhagyom őt.
Ismerem, hogy az csak olaj lenne a tűzre, hogy biztosan van valakim.
Így is a terhessèg ès a szülès miatt önbizalomhiányos lett a felszedett kilók miatt.
"Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá."
Miért, nem ez a normális?
Igyekszem bókolni kedveskedni neki, de nekem is rosszul esik, hogy semmi nem jó neki.
Vannak jobb pillanatai de azokat is eltudja rontani èppen valamivel ha nem tetszik neki valami.
Igen, de már lassan minden kis nyekkenèsre rohan a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!