Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre inkább azt érzem, hogy...

Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?

Figyelt kérdés

A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.

Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.

Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.

Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.

Bármit kèr rögtön ugrok neki.

Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.

Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.

A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.

Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.

Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.

Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.

Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.

Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.

Kèrlek segítsetek.

28/F

2015. júl. 14. 11:28
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
15%
Leülteted és világossá teszed a számára, hogy vagy változtat, vagy kereshet "új apukát".
2015. júl. 14. 11:33
 2/60 anonim ***** válasza:
31%

Es ha a csaj az uj apukat valasztja, akkor a Kerdezo fizetheti a gyt-t, kethetente egy hetveget lehet a gyerekevel, mikozben egy vadidegen neveli, igaz?

2015. júl. 14. 11:35
 3/60 anonim ***** válasza:
57%

Ez az az időszak amikor a legtöbb válás és megcsalás van. Az újdonsült anyának tele a keze a babával, segítsége nincsen mert dolgozol. Hat hétig nincs semmi szex, és utána is nehezebb megoldani, mert a baba napirendjéhez kell igazítani. A nő teste is változik, a libidó lecsökken és néha meg is szűnik, jön az anya üzemmód.

Jól látod, beszélned kell vele de ne a problémákról, hanem arról hogy miként is tudnál segíteni neki ebben a nehéz időszakban. Nem anyagilag, fizikailag. Legyél ott, segíts a babával kapcsolatos dolgokban, és legyél extra türelmes. Ez egy ilyen időszak lesz.

2015. júl. 14. 11:36
 4/60 A kérdező kommentje:

Na igen fentről lemaradt, hogy azzal semmikèppen nem szeretnèm fenyegetni, hogy elhagyom őt.

Ismerem, hogy az csak olaj lenne a tűzre, hogy biztosan van valakim.

Így is a terhessèg ès a szülès miatt önbizalomhiányos lett a felszedett kilók miatt.

2015. júl. 14. 11:37
 5/60 anonim ***** válasza:
36%
Mikor szült? Mert lehet ez csak a szülés utáni depresszió ha elötte nem volt ilyen. Rajta is biztos nagy a nyomás meg fél mert nem akar elveszíteni apukát akar a babának de ha durvább mint ahogy leírtad akkor mond el neki hogy kezdessz besokallni, benned megbízhat nem akarod elhagyni nem kell más nő meg fel akarod nevelni a gyereket nem kell nézegetni a telót nem hagyod el. Mert lehet nem érzi magát szépnek a szülés után és lehet aggódik nehogy mást keress. Meg lehet azért nem fekszik le veled mert nem érzi magát azóta szépnek. Bókolj neki néha de ne csak úgy általánosba hanem emelj ki egy két testrészt. Mond hogy szereted a pocakját vagy ilyesmi mert a hasa se lehet olyan mint terhesség elött lehet zavarja ha még esetleg meg van ereszkedve kicsit a bőr. Szóval szerintem ez lehet a baja hogy nincs magával azóta megelégedve és fél hogy elveszít téged meg mindent meg akar adni a babának.
2015. júl. 14. 11:41
 6/60 anonim ***** válasza:
18%
Előző vagyok.Bocsi nem olvastam elég figyelmesen most látom 2 hónapja szült.
2015. júl. 14. 11:42
 7/60 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon-nagyon szeresd! Ez az első lépés. Üljetek le, öleld meg, mondd el neki, hogy mindennél jobban szereted, de van egy-két dolog, amiről beszélgetnetek kéne. Ne támadd, mert akkor védekezni fog és visszatámadni és nem azt a hatást éred el, amit akarsz. Nekem szülés utáni depresszióm is volt, iszonyúan megviselt az egész időszak. A párom végtelenül türelmes volt, és nagyon-nagyon igyekezett, de én is keserű voltam, sírós és dühös. Mindenre, magamra, rá, a gyerekre, a szülésre, a fájdalomra, mindenre. Idő kellett, nem is kevés (8 hónap), de most olyan jó lett minden, hogy sokszorosa a baba előtti boldogságnak. Csak ki kellett jönnöm abból gödörből. Beszélj vele őszintén, és minden mondatoddal biztosítsd arról, hogy szereted, és igyekszel megérteni őt. Lehet, hogy csak jópárszor ki kell bőgnie magát, kiadnia a feszültséget, ami benne van. Bíztasd, támogasd, most sajnos ennek van itt az ideje, nem a veszekedésnek. Menni fog, változni fog a helyzet! Kitartás! N31
2015. júl. 14. 11:45
 8/60 anonim ***** válasza:
86%

"Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá."

Miért, nem ez a normális?

2015. júl. 14. 11:46
 9/60 A kérdező kommentje:

Igyekszem bókolni kedveskedni neki, de nekem is rosszul esik, hogy semmi nem jó neki.

Vannak jobb pillanatai de azokat is eltudja rontani èppen valamivel ha nem tetszik neki valami.

Igen, de már lassan minden kis nyekkenèsre rohan a babához.

2015. júl. 14. 11:50
 10/60 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ki mit vár.. Terhesség alatt ès szülés után semmi sem lesz olyan mint előtte. Ahogy előttem is írták jön az "anya üzemmód" ha első gyerekesek vagytok ez az időszak a tanulásról szól. Anyukának se ideje se energiája önmagára mivel az újszülött 24-26órát emészt fel. Míg te 6-8-12 órába dolgozol felnőtt emberek közt illetve lazításképp ritkán bedobsz egy sört a haverokkal addig a párod kise lát a kakis pelenkákból , "bezárva " kétségeivel küzd a gondolataival hogy jól csinálja e amit, fog e ez neki menni , kelle még neked megváltozott testtel, nem érzi magát vonzónak nőnek , csak egy fáradt nyúzott anyának házvezető nőnek legtöbbször. Ilyenkor nem csak fizikálisan hanem lelkileg is igényli a törődést a baba körüli teendőkben való segítséget. Ha sír a baba ugorj te is ne csak mindig a kedvesed. Ajánld fel , hogy játszol vagy elmész sétálni a kicsivel míg ő vesz egy forró fürdőt, kiszellőzteti a fejét kicsit törődik magával. Szervezettek közös programot pl vacsi ilyenkor egy órácskát elvan a baba a nagyszülőkkel is. Türelem , kell idő még a hormonok helyre állnak és beleszokik az ember az új szerepbe. A szex meg szülés után , gátmetszés után 6 hét távlatában sem mindenki vágya . Van akinel fél év után is fáj kellemetlenvagy nen is érez semmit.
2015. júl. 14. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!