Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?
A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.
Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.
Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.
Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.
Bármit kèr rögtön ugrok neki.
Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.
Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.
A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.
Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.
Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.
Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.
Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.
Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.
Kèrlek segítsetek.
28/F
Ez az egész teljesen természetes.
Az alakjának lőttek, ami betett az önbizalmának. Azt hiszi hogy már nem tetszik neked, és más nőre vágysz, ezért gyanakszik. Ezen úgy segíthetsz hogy őszintén elmondod neki hogy ugyanúgy tetszik ahogy előtte, és mindennél jobban szereted most hogy kibővült a kis családotok. Nehéz a négy fal között lenni tapasztalat nélkül egy babával, ez simán okozhatja a már említett szülés utáni depressziót. Egész héten egyedül van a babával mert te rengeteget dolgozol (ami jó is és rossz is), nincs kihez szólni, és idegen még neki ez az anyaszerep is ami nem könnyű. Ilyen körülmények között a szex a legutolsó dolog amire egy nő gondolni tud. Most őket kell előtérbe helyezned, akkor is ha ez kényelmetlen. Több segítséget kell nyújtanod a baba körül, és éreztetned a feleségeddel hogy nincs egyedül, számíthat rád mindenben. Ha meg lehet oldani, a munkarendet is kicsit meg kéne változtatni hogy több időt tölthess vele.
Segítek neki. Èjszaka mindig èn kelek fel hozzá pelenkát cserèlni. Mint írtam ha szabadnapom van akkor azt igyekszem velük tölteni akkor mindenből kiveszem a rèszem.
Együtt megyünk sètálbi, vigyázok a picire míg ő próbál kikapcsolódni.
Egyenlőre mèg kèt hónapos a baba, időbe telik megszokni azt, hogy kislányomnak írjam.
Vendèglátásban dolgozom így reggel 10kor elmegyek ès 10-11-12re èrek haza.
Őszig biztosan nem tudom megoldani a kevesebb munkarendet.
Bammeg, 2 hónapja szült.
Mit vársz tóle? Persze, hogy háttérbe szorultál, hiszen ott van egy magatehetetlen újszülött, ott van egy közeli szülés, és egy férj, aki azt hitte, hogy minden olyan lesz mint előtte.
Türelem. Ha tényleg ennyit segítesz neki, akkor biztos hamar fog normalizálódni a helyzet.
2 gyereket szültem, és az első pár hónapban fájt a szex, valószínűleg azért, mert féltem tőle. A férjem türelmes volt velem. Ha a baba sír, akkor ösztónből ugrunk, ez az anyaság.
Szoptatás, hormonok, otthonlét..... Gondolj már bele, hogy nemcsak neked változott meg az eleted.
Egy gyerek az hatalmas változás, alkalmazkodni kell hozzá, neked is. Bizony, mostmár nem körülötted forog a világ.
Ha szereted a párod, akkor türelmes leszel vele, es alkalmas időkben beszélgetsz vele a gondjaitokról. Magamból kiindulva ez megoldás lehet. Ha számonkéred, vagy piszkalod, akkor be fog zárkózni.
Nehogy azt hidd, hogy mindig a férfit tartom hibásnak, de 2 hónappal szülés után azért panaszkodni, mert gond a szex, na az önzés.
6 hétig egyáltalan nem ajánlják, tehát elvileg 2 hét alatt már leírtad a párodat.
Gratula!
Az, hogy fáj neki a szex, egyáltalán nem biztos, hogy csak kifogás. Nagyon sokaknak tényleg kellemetlen, akár egy évig is. Erről nem ő tehet. Akkor próbáljátok egy ideig másként kielégíteni egymást.
Hogy te is csinálsz házimunkát (szöveget úgy értelmeztem, hogy nem csak te csinálod, csak mikor tudod), az a világ legtermészetesebb dolga. Egyet ne felejts el, ugyanúgy a te otthonod is, ugyanúgy a te gyereked is. Neked is van dolgod, mind a házimunkával, mint pedig a picivel, nem szívességet teszel neki, hanem a dolgodat csinálod. Ebben sincs semmi különleges.
Ami kiakasztó viszont az ez a kémkedés. Mire kíváncsi tulajdonképpen? Mire számít, mit fog találni? Ezt megértem, hogy zavar, mert lényegében ezzel közli, hogy egy cseppet sem bízik benned. Adtál erre okot valaha is? Ezt valóban meg kéne vele beszélni, mert az nem magyarázat, hogy kíváncsi.
Egyébként én arra tippelek, hogy szülés utáni depressziója van. Ez a fél órával később hazaérős dolog is már erre utal, pláne ha korábban nem volt ilyen. Ne hibáztasd őt és ne haragudj rá emiatt. Ez természetes dolog, sokaknak van ilyenje. Ne a haverjaidtól kérj tanácsot, inkább az interneten nézz utána a jeleknek, esetleg kérd ki szakember segítségét.
Igyekszem akkor türelmesebb lenni vele, de legtöbbször mèg a szexen kívüli dolgokhoz sincs kedve.
Soha nem adtam okot bizalmatlanságra. Ő ezt azzal magyarázza, hogy ilyen kívácsni olvasgatja hogy kivel miket beszèlek a barátaimmal.
De zavar hogy mèg alig èrtem haza
de már a telefont bújja ha megemlítem neki akkor megsèrtődik.
A telefon nèzegetès már előtte is volt.
Nèha voltak kisebb hisztik ha nèha elmentem ès ő nem jött de nem volt számottevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!