Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre inkább azt érzem, hogy...

Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?

Figyelt kérdés

A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.

Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.

Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.

Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.

Bármit kèr rögtön ugrok neki.

Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.

Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.

A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.

Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.

Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.

Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.

Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.

Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.

Kèrlek segítsetek.

28/F

2015. júl. 14. 11:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Ha persze nem adnám meg akkor az lenne a baj.
2015. júl. 14. 17:38
 32/60 anonim ***** válasza:
0%
De kérdező gondolkozz már! Mivé lesz az a gyerek, akinek minden kívánságát azonnal teljesítik, lesik minden szavát? Akit az anyja kiszolgál felnőtt korában is, 5 félét főz, hogy valamit egyen az a gyerek. Még írhatnék példákat. Így közelítem meg. Biztosan láttál már ilyen anyámasszony katonája embert. Az ilyen ember követelőző lesz és hisztis, ha valamit nem kap meg rögtön, amit kigondol. Ha valami nem úgy lesz, ahogy akarja. Ha valamiért "melózni" kell. Végülis nekem mindegy, azt teszel, amit akarsz, de már az elején nem szabadott volna "elkapatni" a feleséged, ha az igaz amit írsz, hogy minden kívánságát azonnal teljesíted. Én csak ezzel azt próbáltam érzékeltetni, lehet te is benne vagy abban, hogy hisztis lett és mindennel baja van. Most "melózni " kell a gyerekkel, lehet, ez nem tetszik neki és ezért hisztis.
2015. júl. 14. 17:52
 33/60 anonim ***** válasza:
0%
Még a végén a kérdező lesz a hibás, mert mindent megad a párjának, 14 órai munka mellett még segít is neki, és cserébe egy jó szót sem kap?!
2015. júl. 14. 17:56
 34/60 anonim ***** válasza:
26%

Nem ezt mondtam, butaságokat ne beszélj már bele!

Én annyit említettem csak, hogy ha a kérdező mindent megad a párjának, amit az csak a száján kiejt, az sem biztos, hogy jó. Nem így van? Cáfolj már rám valamivel ha tudsz? Az a gyerek, akit elkényeztettek és mindent megadtak neki az milyen felnőtt lesz? Ez nem hibás nevelés, hozzáállás a másikhoz? Ne mondd már hogy nem az! Én azt is mondtam a kérdezőnek, hogy legyen türelemmel, mert valszeg a neje nincs a helyzet magaslatán, mivel 2 hónapja szült. De ez a mondat, hogy "mindent megadok neki, amit csak a száján kiejt" (nem biztos, hogy szó szerint) megütötte a szemem, ezért írtam, amit írtam. De ez NEM AZT JELENTI, hogy azért hibás a kérdező, mert segít.....

2015. júl. 14. 17:59
 35/60 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, hogy a párom egy öt èveskènt gondolkozna és emiatt lenne ez az egèsz.

Igen mindent megadok neki, persze egèszsèges határokon belül. Segítek neki mindenben. Nem egyszer volt, hogy este 11re èrtem haza ès hajnali fèl4ig èn ringattam a picit, hogy a párom tudjon aludni.

Majd reggel 9re megint mentem dolgozni este 10ig.

2015. júl. 14. 18:10
 36/60 anonim ***** válasza:
39%

"egèszsèges határokon belül"

"bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja."

Ez nekem ellentétes és utóbbi nem az egészséges határokon belüli.

De ti tudjátok persze, hogy mi mindent teszel meg neki, mennyire tud ugráltatni.

Ha nem ugráltat, akkor pedig még mindig csak azt tudom mondani, türelem, még csak 2 hónapja szült, feszült a gyerek körüli teendők miatt.

Amúgy mint egy 7 éves gyerek anyja kérdezem, miért ringatjátok éjjel 11-től hajnali 4-ig a gyereket?

2015. júl. 14. 18:13
 37/60 A kérdező kommentje:

Jó ezt nem magyarázom tovább, hogy egészsèges határokon belül mindent megteszek amit kèr. Ha èjszaka megkèr hozok be neki vizet, ha bármit kèr a boltból megyek megveszem, ha új ruhát szeretne akkor elmegyünk venni stb. ilyenekre gondoltam.

Mivel nagyon hasfájós, sajnos èjszakákat átsír. Ezèrt ringattam.

2015. júl. 14. 18:17
 38/60 anonim ***** válasza:
39%
Én amikor a gyerekem kicsi volt rátettem egy pelenkát a hasára és fújattam a hajszárítóval. Segített a hasfájás elviselésében és hamar el is aludt a gyerkőc. De persze mindenkinek más válik be. Adtok neki valamit a hasfájásra?
2015. júl. 14. 18:20
 39/60 A kérdező kommentje:

Már mindent kipróbáltunk semmi nem segített.

Egy hete, hogy talán kezdi elhagyni a hasfájást.

2015. júl. 14. 18:23
 40/60 anonim ***** válasza:
78%
Tisztában vagyok vele, hogy nehéz, ettől függetlenül ne ringassátok órákon át a gyereket, mert később amikor már nehezebb gondotok lesz. Később is lesz sok minden, jön a foga, szeparációs szorongás, betegségek stb.stb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hagyni kell a kiságyban, de mindig meg kell próbálni vissza-vissza tenni és legfeljebb - ha a hasa fáj tényleg - masszírozni úgy, hogy a gyerek az ágyában van. Bocs, eltértünk a tárgytól.
2015. júl. 14. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!