Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?
A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.
Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.
Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.
Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.
Bármit kèr rögtön ugrok neki.
Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.
Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.
A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.
Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.
Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.
Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.
Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.
Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.
Kèrlek segítsetek.
28/F
Az, hogy segítesz normális dolog, segíts is neki addig, amíg csak szüksége van rá.
"ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok"
Nem feltétlen az a baj, lehet hogy ő is vágyik egy kis nyugalomra, amikor nem gyereksírást kell hallgatnia, vagy nem a napi kötelezőt ellátnia, egy frissen szült anyának is jár a 100%-os feltöltődés, ami nem csak neki, de a babának és az apának is hasznára válik.
Én sokáig azt irigyeltem a férjemtől, hogy lehet két élete, nincs benne a mókuskerékben 0-24-ben. Már az is más, ha az ember eljár dolgozni, más problémákkal találkozik.
"Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres."
2! hónapja szült ember, most ez komoly?! Milyen kifogásokat? Ezek tények.
Én 4 hónap után kezdtem látni az alagút végén a fényt, de teljesen csak 9 hónapos korára jött helyre minden. Nem tudom hallottál e már arról, hogy szülés után jön a 2. 9 hónap, amikor a baba ütemesen fejlődik, és az anyának is ilyenkorra állhat minden vissza a régi kerékvágásba.
Ha ezeket akkor vetetted volna fel, amikor a gyermeked már 1 éves, na akkor megértenélek, de így?!
Felfogtam. Ès nagyon szeretem a kislányom.
De dolgozni kell mert a pènz is kell ès kettő felè nem tudok szakadni.
Èn is nagyon fáradt vagyok napi 12-14 órát dolgozom. Nem tudok leülni mert folyton talpon vagyok ès hazaèrek ès a beszólogatás megy.
Már oda se jön sokszor megölelni magától.
23-as vagyok. Menj oda te, és öleld meg! Nincs ideje semmire, viszont lehet neki is olyan jól esne, mint neked, sőt! Ez is javíthat a helyzeten! :)
Pihenést mi úgy oldottuk meg, hogy férjem és én is kaptunk az estéből 1-1 szabad órát, amikor lazíthatunk, nálunk bevált!
Kedves utolsó! Ha az én férjem ekkora ész lett volna, mint te, akkor már elváltunk volna.
A nő szül egy gyereket, otthon marad vele, megváltozott a teste, melle, gondoskodnia kell róla, és a férje meg azért nyüsszóg, mert nem kap elég törődést 2 honappal a szülés után.
Nyomd magad tele női hormonokkal, szoptass egy gyereket, és akkor talán pislákolni kezd valami fény.
Itt az idő beletörődni abba, hogy nem a férfiak kielégítése a nó legfontosabb életcélja.
Nem várom el ezt tőle de viszont mikor èn is 120%osan oda teszem magam ès a belem kihajtom, hogy meglegyen mindenünk mert az ő 35ezer Ftjával nem mennènk sokra.
Ès bármit kiejt a száján megveszem neki, hogy jobban èrezze magát de mindig csak hisztizik ès okokat keres arra, hogy veszekedni tudjon velem az marha rosszul esik.
Mikor ülök mellette ès rámkiabál, hogy mièrt nem látom hogy az ő kezèbe bukik a baba ès nem hozom a textil pelust.
Èn megèrtem őt, de nekem is van lelkem ès úgy èrzem, hogy engem elhanyagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!