Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre inkább azt érzem, hogy...

Egyre inkább azt érzem, hogy kezdek besokalni és nem fogom tudni magam tűrtőzteni. Szeretném megbeszélni ezt a dolgot, mit mondanátok?

Figyelt kérdés

A páromról van szó aki a gyermekem èdesanyja.

Nagyon sokmindent megteszek neki, sőt bármit kiejt a száján megcsinálom megkapja.

Ha otthon vagyok akkor a házimunkát átvállalom, hogy tudjon a baba mellett pihenni.

Ha megkèr megfőzök, kitakarítok, boltba megyek.

Bármit kèr rögtön ugrok neki.

Nèha ezt fordítva kevèsbè èrzem. Inkább mindig talál valami kötekedni valót.

Ha fèl órával kèsőbb èrek haza akkor az a baj, ha beülök sörözni munka után egy kèt barátommal akkor az a baj, hogy nem velük vagyok.

A telefonomat napis szinten nèzegti, igazából nem èrdekel mert nincs mit titkolnom de zavar, hogy ennyire nem bízik meg bennem. Erre azt mondja csak kiváncsi.

Nem nagyon szoktam eljárni mivel nagyon sokat dolgozom van hogy csak egy szabadnapom van, de múltkor is megkèrt az egyik barátom hogy segítsek neki de mondta hogy ne menjek.

Kèt hónapja szült azóta a szex sem az igazi. Folyamatosan fáradt, fáj neki stb.mindig valami kifogást keres.

Egyre kevesebbet foglalkozik velem, ha össze bújunk ès sírni kezd a baba rögtön ugrik hozzá.

Leszögeznèm, hogy nagyon szeretem őt, de kezdek már kicsit besokalni.

Kène vele beszèljek de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ne bántsam meg de mègis megèrtse hogy már idegesít ès sok amit csinál.

Kèrlek segítsetek.

28/F

2015. júl. 14. 11:28
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
Egyszerűen elejtette de nem volt kedve össze szedni.
2015. júl. 15. 08:56
 52/60 anonim ***** válasza:
61%
Ettől függetlenül szerintem depi lehet a dologban.
2015. júl. 15. 09:21
 53/60 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mennyire lehet depresszió.

Mikor több pènzt keresek akkor hirtelen nagyon jó kedve lesz, de már magamnak vennèk valamit akkor arra kijelenti, hogy nrm fogunk ennyi pènzt kiadni.

De neki a műszempilla, műköröm, kozmetikus, új ruha kötelező minden hónapba.

2015. júl. 15. 09:27
 54/60 anonim ***** válasza:
71%
Akkor meg rosszul választottál. Nem tudok rá mit mondani.
2015. júl. 15. 09:29
 55/60 anonim ***** válasza:
75%

47-es vagyok.50-esnek igaza lehet,ez depresszió.

A műköröm stb.- re most a baba mellett is van ideje?Mert akkor nem értem.

2015. júl. 15. 09:42
 56/60 A kérdező kommentje:

Van.

Átviszi az anyukajához a babát ès addig elmegy.

2015. júl. 15. 09:52
 57/60 anonim ***** válasza:
75%
Akkor nem értem.Akarta ő ezt a gyereket?
2015. júl. 15. 09:54
 58/60 A kérdező kommentje:

Persze.

Csak a viselkedèse ami kiborító számomra.

2015. júl. 15. 09:59
 59/60 anonim ***** válasza:
75%

Csak úgy tűnik,hiányzik a gyerek előtti élete,azért mindent megtesz,de fáradt is,és mást meg hanyagol.Mondjuk az első időkben sehol nem tip- top a lakás,de ez a földön hagyott tányér?!

Ennyire ne légy áldozatkész Kérdező, hátha észreveszi magát.

2015. júl. 15. 10:21
 60/60 anonim ***** válasza:
34%
Az eszem megáll, szempillásra, műkörmösre, meg ruha vásárlásra van ideje, akkor nem depressziós, de egy lábas egytál ételt már nincs ideje megfőzni, akkorra már depressziós lesz. Törött tányért sem tudja összetakarítani, és a párját sem tudja átölelni... Szegény depressziós asszony, de sajnálom. Megérdemelné hogy otthagyd, aztán kezdjen magával valamit egyedül!
2015. júl. 15. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!