Válunk a férjemmel, én közös felügyeletet szeretnék ő viszont úgy gondolja, hogy az nem jó a gyereknek. Szerintem ez csak kifogás, ti mit gondoltok?
A közös felügyelet alatt azt értem, hogy heti 2x ő megy a gyerekért az oviba, pénteken nála alszik. Hétvégék, szünetek megbeszélés alapján.
Eddig sokat voltunk együtt, bölcsi óta minden reggel ő ébreszti és viszi bölcsibe/oviba, ezután szerintem nagyon kevés lenne a minden 2. hétvége.
Akkor rosszul fogalmaztam: nem tudom, hogy hívják, de azt szeretném ha NEM csak minden 2. hétvégén lenne a gyerekkel. Ő viszont úgy gondolja, hogy ez a legjobb a gyereknek, ezzel nem zavarjuk össze annyira.
Én is azt hiszem, hogy megunta a gyerekezést :-(
Aha, ja. Akkor én is csak minden 2. hétvégén akarok vele lenni, nekem is lehet?
(Persze nem így van, de akkor is)
Az apa megteheti, hogy lelép, és 2 hetente látja csak.
Ő baja. Majd bánni fogja, ha a gyerek leszarja nagyobb korában!
Látszik, hogy nem akar most foglalkozni a gyerekkel, kicsit elege van a dologból.
Egyébként egy a "heti 2x ő megy a gyerekért az oviba" dolgot hogy képzelted el? Mert naponta váltogatni, vagy hetente többször váltogatni nagyon káros a gyerek számára. A veszteséget elég egyszer, vagy lehetőleg minél kevesebbszer átélni. Ha mindkét szülő nagyjából egyforma időt van vele a válás után, bűntudata lesz, mert nem tudja, kihez kellene lojálisnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!