Ez ok a szakításra vagy csak kifogás?
Csak hogy tud: Ha okokat keresünk a szakításhoz az mindig csak üres kifogás.. Teljesen mindegy mi az ok, akkor is szakítani akar.. Ha nem motoroznál, hanem kis katonákat gyűjtenék egy terepasztalhoz, akkor az lenne az ok.. Ha gyufából készítenéd az Országházat akkor az lenne az ok..
Neked most a motor..
Tudod ha valakit szeretünk, azt nem kényszerítjük olyan dolgokra amit nem szeretne..
Én a helyedben simán megmondanám a lánynak hogy ha nem tetszik hogy motorozol akkor ott az ajtó..Bár elvártál volna annyi őszinteséget, hogy megmondja nem szeret és ezért akar szakítani..
Mennyi időt szánsz a motorozásra? Ő mit mond, miért nem akar veled menni? Foglalkozol vele is?
Ha ezeket kifejtenéd, akkor átláthatóbb lenne a dolog!
Akárhogy is, a motorosok a legjobb szervdonorok, mert általában egészséges fiatal férfiakról van szó.
Én össze sem jöttem volna veled, ha ennyire ragaszkodsz a motorhoz. Senki nem szeretné, hogy özvegyen nevelje az árva gyereketeket.
Megértem a barátnődet.
Én sem tolerálom a motorozást, és részben ez is közrejátszott a szakításomban, de én nem úgy jöttem össze az exemmel, hogy motorozott, később kezdte.
Azt nem tudom, a változás, miért állt be, esetleg ismerős balesete, vagy ilyesmi nem volt?
Az tény hogy nem várhatja el tőled, hogy letedd a motort, de szakítani joga van. Én is éltem ezzel a jogommal. Azóta sokkal jobban alszom. Az állandó stressz bármilyen forrásból jön is, kikezdi a kapcsolatot.
Szerintem engedd el, ha menni akar, jobb lesz neki. Ha mégsem, hát legfeljebb visszamegy hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!