Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ok a szakításra vagy csak...

Ez ok a szakításra vagy csak kifogás?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar velem amiért nem adom el a motoromat vagy legalábbis nem fejezem be. 9 éves korom óta motorozom és eszem ágában sincs abbahagyni. Estem már el, kisebb balesetem is volt de nem ijedtem meg. Ha jól emlékszem (márpedig jól emlékszem) egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg. Ő is szereti a motorokat és eleinte eljött velem, utána valami miatt meggondolta magát és most már elvárja tőlem is, hogy hagyjam abba. Nem csak velem nem jön hanem senkivel. Tudja, hogy ez fontos nekem és amíg csak tehetem motorozni fogok, akkor miért kér tőlem ilyet? Ő nagyon szeret úszni, mégsem kérem, hogy ne ússzon mert megfullad. Szerintem ez nagyon hülyeség. Szerintetek is? Mit csináljak? 24/F
2013. szept. 1. 16:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha emiatt szakít, akkor ez csak kifogás volt. Amúgy tényleg hülye dolog a motorozás, kibaxott veszélyes.... ezt úgy mondom h én is 10+ évet motoroztam meg crossoztam. Aztán letettem mert ráköltöttem a gatyám + csoda még h élek. Komolyan.
2013. szept. 6. 11:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Én megérteném a barátnődet, ha azután kezdtél volna motorozni, hogy összejöttetek. De mivel így ismert meg, így szeretett beléd, nem fer, hogy választás elé állít. Vagy tesztelni akar, hogy mennyire szereted, vagy tényleg szakítani, hát nem tudom melyik a jobb...

21L

2013. szept. 6. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!