Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ok a szakításra vagy csak...

Ez ok a szakításra vagy csak kifogás?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar velem amiért nem adom el a motoromat vagy legalábbis nem fejezem be. 9 éves korom óta motorozom és eszem ágában sincs abbahagyni. Estem már el, kisebb balesetem is volt de nem ijedtem meg. Ha jól emlékszem (márpedig jól emlékszem) egy motorostalálkozón ismerkedtünk meg. Ő is szereti a motorokat és eleinte eljött velem, utána valami miatt meggondolta magát és most már elvárja tőlem is, hogy hagyjam abba. Nem csak velem nem jön hanem senkivel. Tudja, hogy ez fontos nekem és amíg csak tehetem motorozni fogok, akkor miért kér tőlem ilyet? Ő nagyon szeret úszni, mégsem kérem, hogy ne ússzon mert megfullad. Szerintem ez nagyon hülyeség. Szerintetek is? Mit csináljak? 24/F
2013. szept. 1. 16:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

Egyik barátnőm jut eszembe. A legelső barátják úgy ismerte meg, hogy a srác napi 5 szállal elszívott. Barátnőm egy percig sem csesztette ezért. A mostani barátja pár hete kezdett el cigizni, napi 2 szálnál tart. Barátnőm állandóan mondja neki, hogy nem kellene... Valamelyik nap megkérdeztem, hogy most miért zavarja, ha a volt barátjánál nem volt gond. Erre mondta, hogy a volt barátjába így szeretett bele, nem volt joga utólag megváltoztatni. A mostani barátjába viszont úgy szeretett bele, hogy a srác nem dohányzik, tehát a srác a kapcsolat alatt fordult negatív irányba.

Barátnődnek is ezt kellene gondolnia. Vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy pedig össze sem jött volna veled inkább.

2013. szept. 1. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

A barátnőd hazudik!

Valószínűleg már régen bepasizott és csak okot keresett, hogy szakítson.

Megoldás:

Ideje elmenned egy újabb motoros találkozóra, és keress egy normálisabb csajt aki megért!!

2013. szept. 1. 18:47
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Vagy szakítani akar vagy próbára akar tenni, hogy mennyire vagy papucs. Hagyd a fenébe, és motorozz inkább.

Nekem is volt ilyen manipulálós csajom, de az első 3 hónap után kipenderítettem. Az egyetemről akart lebeszélni...

2013. szept. 1. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
azért köszönő viszonyban sincs a motor az egyetemmel ne hasonlítsuk össze!Szerette és téged is így szeretett meg,próbáld megérteni,beszélni vele mi változott,és ha féltés nyugtasd meg és mond el neki,hogy jobban érzed magad így ,lehet,hogy fellángolás volt,vonzó tud lenni az elején egy motoros,de későbbi dolgokba nem gondolnak bele,hátrányába mindenképp beszélj vele!Mi változott nála?
2013. szept. 1. 23:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak kifogás. Motorostalin ismerkedtetek meg, tudja, hogy imádod a motorokat, így szeretett beléd. Nem kérheti, hogy azt amit imádsz hagyd fel érte. Nekem az egyik barátnőm szintén egy motoros srác barátnője, rengeteget motoroztak együtt mindig is, aztán jött a baba. A srác ugyanúgy motorozott , de lényegesen kevesebbet és óvatosan. A barátnőm soha sem vitázott emiatt hisz tudta a motorozás élteti, az élete része. 1 éves volt a kisfiuk amikor barátnőm ismét motorozni indult a barátjával. Ma már 3 éves a gyerekük, a kisfiú is már most imádja a motorokat, és barátnőmék is hetente vagy 2 hetente 1xer ki ruccannak valahová. Szerintem az egész emberfüggő...ki hogy áll hozzá. Én is imádok motorozni és ha egyszer egy olyan férfi kerül az utamba akinek rajtam kivül a motorozás a mindene, és netán családalapítás is szóba kerülne, nem fogom kérni, hogy örökre hagyja abba. Csak hogy legyen óvatos és azért kevesebbet motorozzon. Ez az én véleményem.
2013. szept. 2. 10:05
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem pasizott be.

Ja, mondhatott volna inkább valami olyasmit h kevesebbet vagy lassabban, óvatosabban, figyelmesebben stb. Szeretek száguldozni de csak ésszel és ahol lehet. Azon nagyon kiakadtam hogy adjam el. Ugyan miért adnám el? Amennyit erre a motorra költöttem már lassan vehetnék egy 10 millás harley davidsont. Meg amúgy se akarom eladni soha, maximum ha már szétesik alattam.

2013. szept. 5. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Megértem a barátnődet, mert félt téged. De van ebben más is.Féltékeny a hobbidra. Talán azért, mert úgy érzi, azt az időt is tőle veszi el a motor.

Van-e neki valamilyen hobbija?

Tanul-e? elfoglalja-e magát értelmes dolgokkal, ami őt építi, szórakoztatja?

Amíg te motorozol, ő mivel tölti az időt?

Amikor beléd szeretett, akkor te már motoroztál.

És ha lovagolnál?

Vagy ha ökölvívó volnál?

Vagy hosszútávfutó?

Akkor azt akarná megtiltani?

A motorozás az életformád, úgy ismert meg téged. Tehát azzal együtt imponáltál neki.

Hogy a kedvéért add fel?

S mi legyen szerinte helyette?

Ülj a szoknyáján?

Legközelebb azt kéri, hogy barnáról festesd vörösre a hajad, a barna szemed helyett használj kék kontaktlencsét?

A modernkori lovagok közlekedési eszköze a motor.

Ha anno egy lovagnak azt mondták volna, hogy ölje le a lovát, vagy adja el, s járjon gyalog, vagy kocsiszekéren, a menyecskét visszavitte volna az anyja szárnyai alá, és tovalovagolt volna a paripáján. :D

Szóval ne hagyd magad.

Te a motoroddal együtt vagy önmagad.

Mint ahogy egy sakkozó a sakkjával, horgász a botjával, méhész a kaptárral...

Plusz baj, ha kiabálva akar meggyőzni!

ha már most sárkányosodik, mi lesz később? Kinöveszti a másik hat fejét is? :D

2013. szept. 5. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
fél hogy baleseted lesz, de én pl ha a pasim motorozna én mindig mennék vele amikor engedné:D
2013. szept. 5. 22:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Nyilván rájött hogy te vagy élete szerelme, és félt! Nagyon sok motor balesetről tudok én, imádom a motorokat, de szív szerelmemet lehet én is lebeszélném ha motorozna!
2013. szept. 6. 09:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Azért barátnőként, párként abszolút nem kellemes megélni egy motorbalesetet. Anno a volt párom még csak nem is száguldozott, de előzni készült, figyelmetlen volt, előtte hirtelen lefékezett az autó, ő meg szépen átbukfencezett rajta és hatalmasat esett.

Egyetemista révén a baleset itt történt az egyetemi városban, a szülei 200 km-re. Engem hívtak, hogy induljak a kórházba, de felvilágosítást nem adtak az állapotáról. Én elmondani nem tudom, hogy abban a fél órában, amíg úton voltam mik zajlottak le a fejemben. Hogy minek megy oda, mi fog rám várni, mit fogok látni, vajon él e még egyáltalán...

Ez egy olyan élmény, amit az ember nem könnyen felejt el, sőt. Már régen másik párom van, ő is motorozik olykor, de akárhányszor ráül összeszorul a gyomrom és úgy is marad, amíg le nem jelenti, hogy egyben hazaért.

Egy motoron az ember nagyon ki van szolgáltatva, egy bukás esetén nem védi meg semmi. Ilyen szempontból abszolút megértem a páromat.

Az, hogy ez csak most jött elő benne indokként, az meglehetősen fura.

2013. szept. 6. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!