Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok barátja heti 3 este a ti ételetekből vacsorázna?

Figyelt kérdés
Nem szokott ott aludni, nem használ vizet, csak bemennek a lány szobájába, visz be neki vacsorát, meg magának is, és együtt esznek, aztán tv-znek. Ti ennek az ételmennyiségnek az árát számonkérnétek a lányotokon? A lány viszont nem szokott a barátjához menni, mert nem jó a viszonya a szüleivel, szóval elég egyoldalú a dolog. A gyerekek mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Ha eddig nem kértetek/fogadtatok el semmilyen közösbe adandó pénzt tőle, akkor emiatt változna a véleményetek?
2015. aug. 25. 18:07
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

így hogy nem kölcsönös nagyon zavarna

egy felnött férfit napokig ettetni azért nem 2 fillér

2016. aug. 20. 01:15
 52/53 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe sem jutna számon kérni... Mi elég csórók voltunk mikor tizenéves voltam de anyám mindig azt mondta, hogy ha ketten meg tudunk vacsorázni, akkor hárman is, sose sajnálta senkitől ha athivtam.
2016. aug. 22. 00:04
 53/53 anonim ***** válasza:

Megoldottuk az éhezést, gyerekek. Mindig jut eggyel többnek.

Ja csak nem mindegy, hogy a csávó nélkül hány napra lett volna elég a kaja.

2016. aug. 22. 00:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!