Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz szemmel néznétek ha a...

Rossz szemmel néznétek ha a lányotok barátja heti 3 este a ti ételetekből vacsorázna?

Figyelt kérdés
Nem szokott ott aludni, nem használ vizet, csak bemennek a lány szobájába, visz be neki vacsorát, meg magának is, és együtt esznek, aztán tv-znek. Ti ennek az ételmennyiségnek az árát számonkérnétek a lányotokon? A lány viszont nem szokott a barátjához menni, mert nem jó a viszonya a szüleivel, szóval elég egyoldalú a dolog. A gyerekek mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Ha eddig nem kértetek/fogadtatok el semmilyen közösbe adandó pénzt tőle, akkor emiatt változna a véleményetek?
2015. aug. 25. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
93%

De ez milyen már, a sráchoz nem mehetnek... és ha egyik helyre sem mehetnének, hogy oldanák meg?

Dolgozó huszonévesek miért nem dobják össze, amijük van, és költöznek össze?

2015. aug. 26. 17:43
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Pl lehet hogy nem sok ideje vannak együtt, és még nem akarnak együtt élni?
2015. aug. 26. 17:58
 43/53 anonim ***** válasza:
93%
Két huszonéves rol van szó, mindkettő dolgozik - és fogalmazzunk nyersen, a szülőkön log. Egyik se akar előre haladni, önálló életet kezdeni, egy kis albérletbe költözni. Ha komoly a kapcsolat, tessék együtt kivenni egy album, ha ne,, akkor egyikük Legyen önálló, ha az se megy, menjen hotelbe. Amúgy meg konkrétan mit akarsz kérdezni, KÉRDEZŐ? Ha a szüleidet zavarja, akkor mindegy, hogy itt 219 valasZádor nem zavar, ha még nem zavarja őket, akkor az is mindegy hogy itt kit zavar. Állj oda eléjük és kérdezd meg, hogy "Anyu, apu, szeretném megkerdezni, hogy nektek jó e így, hogy a Pisti hetente háromszor itt van este és itt is eszik. Mennyivel járuljunk hozzá a koltsegekhez így? "Ennyi. Nem bonyolult, huszonévesen csak sikerül kinyogni
2015. aug. 26. 18:27
 44/53 A kérdező kommentje:
Nem akarunk különköltözni? Jó vicc... :-) Én lennék a legboldogabb a világon, ha végre sikerülne, főleg hogy már lassan 6 éve vagyunk együtt. Csak ez azért nem így megy, hogy gondolunk egyet és másnap már költözünk. A 90 ezres fizetések, kontra 80+rezsis albérletek világában nem ugrálhatunk kedvünk szerint, nagyon meg kell fontolni mindent, spórolni előtte. A normális, segítő válaszokat köszönöm.
2015. aug. 26. 19:37
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát kétszer 90bol kijonne egy albérlet, de nyilván nem akarjátok annyira mégsem. Továbbra is kérdés, hogy ugyan oda álltál e már a szüleid elé, kislány, hogy mit szólnak ehhez az egészhez.
2015. aug. 26. 20:28
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor 6 éve heti 3x eszik nálatok a srác,és még valószínű 6 évig ezt is fogja csinálni? Én már azért biztos rákérdeztem volna, a lány helyébe a szülőktől,vagy nem is,nem kérdeztem volna,hanem egyszerűen minden héten 1x bevásárolnék a hűtőbe,ami mondjuk ha vacsi alapanyag,és nem ebéd,akkor már 3000-ből megvan,az egy hónapban 12 ezer,90 ezres fizetésből nem megerőltető,mégis,gesztus értékű.
2015. aug. 26. 22:29
 47/53 A kérdező kommentje:
Az albérlet kijönne belőle igen, de azon kívül nincs szükség szerinted másra? Miből fogunk tisztálkodási szereket, gyógyszereket, alkalmanként ruhákat cipőt venni, miből fogunk közlekedni, miből javíttatjuk meg az elromlott hűtőt stb stb. Mert az albérleten -számlákon felül marad kb 70 ezer, ebből épphogy megvan a havi étkezés, de a fent felsoroltakkal milesz? Nem eszik itt 6 éve, és nem értem eddig miből kellett volna kaját vennem otthonra ha nem dolgoztam, csak most kezdtem el, ezért lett most aktuális a kérdés. De tudom, itt mindenki 15 éves korától már diákmunkázott minimum heti 30 órában, és félig eltartotta magát. :-)
2015. aug. 27. 18:10
 48/53 anonim ***** válasza:
Még csak fel sem merült ez a kérdés, soha, egyik szülői oldalon sem:) Pedig mi fogyasztjuk egymásnál a vizet, ott is alszunk, főzünk is egymásnál. Soha, egyik szülőnek sem volt gond ez.
2015. aug. 27. 19:20
 49/53 anonim ***** válasza:
No ha ez most lett aktuális,kaptál választ bőven.Vásárolj be néha,ez alap.(különben meg ha alap infókat nem osztasz meg,ne háborogj)
2015. aug. 27. 19:44
 50/53 anonim ***** válasza:

jó hogy nem tudtok költözni de addig a kapcsolatotok anyagi terheit meg kéne osztani,

vegyél egy mély levegőt és békülj ki a családjával hogy néha ott fogyaszatok

2015. aug. 27. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!